پسرم یازده سالشه خواهرشم دوساله.. وقتی سر خواهرش باردار بودم چندین بار پرسید دکتر سونو از کجا تشخیص داده بچه دختره. منم میگفتم خوب اون دکتره درسش خونده متوجه میشه وقتی هم دنیا اومد بازم سوالاش تکرار میشد شاید شد پسر چرا اسم دختر براش انتخاب کردین شما از کجا میدونی دختره. منم میگفتم خوب دختر موهاش بلنده ازصداش میفهمیم. تا اینکه دیشب بعد از یکسال دوباره پرسید مامان از کجا میدونی دختره نمیشه بشه پسر. دیگه منم گفتم پسرا با دخترا فرق دارن از اون نظر.. اینجوری تشخیص میدن فکر میکنم حساسش کردم کاش نگفته بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه های الان خ کنجکاون. پسر من ۴سالو نیمشه یبار پرسید همه دو دول دادن گفتم ن فقط پسرا گفتدپس دخترا چ جوری جیش میکنن
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بالخره خب خودش میفهمیدمن خودم تو بچگی میدونستم اونجا پسرا با دخترا فرق داره😂😂
این نمیدونست تا چند سال پیش مطمعنم یکبار اسنپ اومده بود دیرم شده بود گفتم وای دستشویی هم نرفتم گفت مامان وقتی من دیرم میشه دودولم در میارم ایستاده جیش میکنم توهم همین کار کن