داشتیم میرفتیم خونه مادرشوهرم تو شهرستان (خونه دومشونه) تو راه شوهرم قاطی کرده بود با سرعت زیاد رانندگی میکرد وقتی اعتراض کردم گفت اره دیوونه ام منم چیزی نگفتم تا اینکه رسیدیم شهرستان یهو برگشت گفت خیلی بی لیاقتی بی فراستی من بخاطرت تو رو مادرم وایسادم منم گفتم هرچی گفتی خودتی از تو ماشین پیاده شدم بعد رفت مادرش رو آورد گفت ببین این مادرمه عزیزمه دوتا چشممه وقتی مریض میشم قراره این برسه نه تو بعد مادرشوهرم گفت پس چی کسس که زن میگیره مگه مادرو ول میکنه!! بعد برگشت گفت تو برا من وظایف عروس بودن روبجا نیاوردی منم گفتم توهم مادرشوهر خوبی نبودی ازم انتظار داری منم دیدم دارن خوردم میکنن زود زنگ زدم بابام اومد دنبالم اومدم خونه بابام شما بودین با این رفتار مادرشوهر و شوهر چیکار میکردید
هر چی فتنه س از این مادرشوهراس. بعدشم وقتی مادرشوهرت زودتر مرد کی به شوهرت میرسه
آخ گفتی،مادرشوهر من خوبی که ازش ندیدیم فقط دردسر برامون درست کرده زندگیمونو بهم زده شوهرم خودش اینارومیدونه ازش ناراحته ولی تنهایی که میره خونشون این شوهر احمق من برمیگرده به تنظیمات کارخانه
مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان
أخخ انگار زمینه داشتن نسبت به شما پر بودن...یکدفعه که نمیشه اینجوری رفتار کنند...قبلاً حرفی و بحثی ش ...
تنها بحثم سر رفتن به خونه پدر مادر این بوده که چون شوهرم موقع رفتن به خونه مادرم دست دست میکنه دیر برسه همیشه ساعت ۹ شب میریم شام خونه مادرم منم گفتم چطور خونه مادرت میری ۸ شب اونحایی خونه مادرمن همه کار میکنی دیر برسی اونم گفت برا شام میریم دیگه من چیکار دارم اونجا زود برم منم گفتم پس من خونه مادرشما چیکار دارم زود برم سر این موضوع بحث کردیم
کاملا میدونم چی میگی ولی گفتی عروسای طرف ما فتنه گرن سمت ما منم گفتم یه روز فقط یه روز با مادرشوهره من زندگی کن عردسش شو ..بعصی جاها عروس اذیت میکنن بعضی جاها مادرشوهر .ولی واقعا نود درصد اختلافای زن و شوهری از همین مادرشوهراست .مادرشما جز بیست درصد مادرشوهرای خوبه یه روز مادرشوهرمو میندازم تو زندگیش که بدونه زندگی با فتنه گر چیه هرروز دخالت جادو گری حسادت
پررو کردیش دیگع از اول باید میگفتی اینکه چقدر برم خونه مامانم به خودم مربوطه ....بهش بگو من دبگه با خونوادت رفت وآمد ندارم چون عروس بع قول مامانت با فراستی نیستم هوش به حال مادرت که مادرشوهر با فراستی هست!!! دیگه هم ن خیلی محلشون بزار ن خیلی خونشون برو تا زنیکه بفهمه و آدم بشه تو باید مادرشوهرم رو آدم کنی تا شوهرت ادب بشه
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤