2777
2789
عنوان

شوهرم جلو مادرشوهرم اینارو بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 82 پست
اسی وقتی شوهرت جلو مادرش باهات رفتار خوب داشته باشه اونم حق دخالت نداره کافیه شوهرت جبهه بگیره مادرش ...

الان خونه بابامم گفتم نا وقتی جلو مادرت ازم معذرت خواهی نکردی نمیام خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی فتنه س از این مادرشوهراس. بعدشم وقتی مادرشوهرت زودتر مرد کی به شوهرت میرسه

آخ گفتی،مادرشوهر من خوبی که ازش ندیدیم فقط دردسر برامون درست کرده زندگیمونو بهم زده شوهرم خودش اینارو‌میدونه ازش ناراحته ولی تنهایی که میره خونشون این شوهر احمق من برمیگرده به تنظیمات کارخانه 

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

أخخ انگار زمینه داشتن نسبت به شما پر بودن...یکدفعه که نمیشه اینجوری رفتار کنند...قبلاً حرفی و بحثی ش ...

تنها بحثم سر رفتن به خونه پدر مادر این بوده که چون شوهرم موقع رفتن به خونه مادرم دست دست میکنه دیر برسه همیشه ساعت ۹ شب میریم شام خونه مادرم منم گفتم چطور خونه مادرت میری ۸ شب اونحایی خونه مادرمن همه کار میکنی دیر برسی اونم گفت برا شام میریم دیگه من چیکار دارم اونجا زود برم منم گفتم پس من خونه مادرشما چیکار دارم زود برم سر این موضوع بحث کردیم

همین مادر شوخر حالا اگه یه اتقاقی برا پسربیفته والا هیچ کار هست  

حالا که میگه عروس خوبی نبودی رابطه را کم کن خیلی کم تا بفهمه می تونی خیلی بد باشی

که داند به جز ذات پروردگار        که فردا چه بازی کند روزگار

همین مادر شوخر حالا اگه یه اتقاقی برا پسربیفته والا هیچ کار هست حالا که میگه عروس خوبی نبودی رابطه ...

دقیقا تو همین فکرم وقتی عروس خوبی نیستم بذار بد باشم لااقل نسوزم

نمیگم خوبن صد.هرکسی بدی خوبی داره..اما درکل خوبن...یکیش مادر خودم...عروسا ناشکرن..واقعا میگم نه اینک ...

کاملا میدونم چی میگی ولی گفتی عروسای طرف ما فتنه گرن سمت ما منم گفتم یه روز فقط یه روز با مادرشوهره من زندگی کن عردسش شو ..بعصی جاها عروس اذیت میکنن بعضی جاها مادرشوهر .ولی واقعا نود درصد اختلافای زن و شوهری از همین مادرشوهراست .مادرشما جز بیست درصد مادرشوهرای خوبه یه روز مادرشوهرمو میندازم تو زندگیش که بدونه زندگی با فتنه گر چیه هرروز دخالت جادو گری حسادت 

آخه گفتی شوهرت گفته به خاطر تو، تو روی مادرش واستاده، احتمالا قبلش بحثی شده و شوهرتم با مادرش بحث کرده و عصبی شده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

پررو کردیش دیگع از اول باید میگفتی اینکه چقدر برم خونه مامانم به خودم مربوطه ....بهش بگو من دبگه با خونوادت رفت وآمد ندارم چون عروس بع قول مامانت با فراستی نیستم هوش به حال مادرت که مادرشوهر با فراستی هست!!! دیگه هم ن خیلی محلشون بزار ن خیلی خونشون برو تا زنیکه بفهمه و آدم بشه تو باید مادرشوهرم رو آدم کنی تا شوهرت ادب بشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
آخه گفتی شوهرت گفته به خاطر تو، تو روی مادرش واستاده، احتمالا قبلش بحثی شده و شوهرتم با مادرش بحث کر ...

منم گفتم این من اینم مادرت بگو دیگه چرا تو رو مادرت وایسادی هیچییی نگفت