2777
2789
عنوان

چ تنبیهی مناسب این شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 95 پست
ن همینطوریه خیلی وقته دارم نادیده میگیرم مثلا پشت فرمونه میبینم چنان زل زده ک توجه زنه هم بهش جلب شد ...

اگه این خصوصیتش ذو نادیده بگیری در کل مرد خوبی هست؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر مردها همین ند من سعی می کنم اگر پیش بیاد حساسیتی به خرج ندم چون فایده نداره

منم سعی میکنم ولی یجایی دیگ میبرم.مثلا هی تو مغازه ک رفته بودیم با فروشنده حرف میزدیم هر وقت نگاه این میکردم نظرش ببینم میدیدم قایمکی برگشته و زنی ک پشت سرمون دید میزنه آشغال

اون خانمی که تیپ نامتعارف زده خود خانما هم. نگاش میکنن

آره واقعا

یه سرس شو رو از مزه بردن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
آره همه چیزش خوبه جز این رفتار ولی فکر کن هر جا بری کوفتت بشه

من جای شوهرت بودم حداقل زمانی که با شما هستم نگاه نمیکردم ولی وقتی تنها هستم با چشام قورتشون میدادم 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

من جای شوهرت بودم حداقل زمانی که با شما هستم نگاه نمیکردم ولی وقتی تنها هستم با چشام قورتشون میدادم

دقیقا پشت من هر غلطی میخاد بکنه چرا جلو چشم من انجام میده منو خرد میکنه آشغال