2777
2789
عنوان

چ تنبیهی مناسب این شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 95 پست
نه چرا مگه با اون خانم هستی .. بعد این مثلا بود ی کلمه که طرف حساب کار دستش بیاد

اون خانمه خر که نیس میفهمه جریان چی هست 

ولی خدایی من اگه نگاه میکردم خانمم همچین حرکتی میکرد دیگه جرات نمیکردم. نگاه کنم

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

با سلام و احترام
با توجه به گفته هاتون: عدم خرج خونه، بی مسئولیتی، بی حیا بودن کنار شریک زندگی در یک محیط عمومی، نگاه و زل زدن به اکثر خانم ها و غیره...
حقیقتن من به این نمی گم شوهر یا همسر بیشتر یک نوع عذاب و مانع تو زندگی فرد هستش تا یک حمایتگر و همدم!
حالا دقیق نگفتید چند ساله با ایشون ازدواج کردید؟ آیا از اول به همین شکل بود؟ یا جدیدا این شکلی شده؟
اما راهکار چیه؟
اینکه مقابله به مثل کنید فایده نداره چون خودتون گفتید که همچین شخصیتی ندارید و این مشکل رو بدتر می کنه
باید و باید خود اون شخص تصمیم بگیره این صفت و چشم چرانی رو کنار بزاره بلاخره امروز ارتباط چشمی هستش و فردا خدای نکرده ارتباطات فراتر از این موضوع میره!
باید خود این شخص تصمیم بگیره و این عادت ناپسند رو کنار بزاره! (و شما هم باید تلاش بیشتری کنید برای جذب همسرتون! صحبت کردن، در و دل کردن محبت کردن و...) هر چقدر هم بیشتر نگاه کنه (با توجه به انواع اقسام تیپ ها و مدل ها )باز ادامه میده و همچون نوشیدنی دوغ تشنگی برطرف نمیشه! و بیشتر حریص تر میشه

* بهترین راهکار بیان همون لحظه هستش برفرض طرف داره جلوی شما این کارو میکنه شما برگردی بگی که این چه کاری بود و همونجا اعتراض خودتون رو اعلام کنید یا تهدید (صرفا کلامی) به جدایی از ایشون بکنید. در نهایت از افراد بزرگتر فامیل هم می تونید کمک بگیرید
* مشاوره حضوری هم برید بد نیست و کلی راهکارهای درست پیش روتون میزاره
ولی حرف من اینه تا خود اون شخص نخواد خودشو اصلاح کنه و برگرده به انسانیت خودش، دنیا هم بسیج بشه و بگه، گوش اون شخص شنوا نیستش
موفق پیروز باشید

......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام و احترامبا توجه به گفته هاتون: عدم خرج خونه، بی مسئولیتی، بی حیا بودن کنار شریک زندگی در یک ...

ممنون از پستتون .از اول همینطوری بودن من متوجه نشده بودم یا نادیده میگرفتم طوری ک روز زایمان من توی بیمارستان کارهای عجیب خودش شروع کرد مثلا ملاقات من میومد اصلا نگاه من نمیکرد میرفت سراغ پرستارای بخش سوالای بیخودی ازشون میپرسید ک بتونه دو دیقه همکلام بشه طوری که اونا صداشون در اومد و دیگ راش نمیدادن یا اینکه یهو دیدم تو حیاط بیمارستان با یه زن آشنا شده آورده بودنش بالا سر من ک بچه رو به اون خانونه نشون بده دیگه از اونجا بود ک من دیدم چیزی نگم این پاش رو خیلی فراتر از این حرفا میزاره .درسته شما درست میگید اینبار هیجوره باهاش آشتی نمیکنم تا مجبور بشه مشاوره بره یا حق طلاق بهم بده صبر منم تموم شده