2777
2789
عنوان

چ تنبیهی مناسب این شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 95 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضه حتی از مگس ماده هم نمیگذره یا مشاوره یا طلاق

بهش گفتم اتفاقا گفتم چیه زن ندیدی ضعف جنس مخالف داری چته منم درسته میگم جایی ندارم ولی بخاد شورش دربیاره یهو دیدی ولش کردم رفتم

بهش گفتم اتفاقا گفتم چیه زن ندیدی ضعف جنس مخالف داری چته منم درسته میگم جایی ندارم ولی بخاد شورش درب ...

کلا مشکل داره چشم ناپاک زیبا و زشت براش مهم نیست 

همچین آدمی فقط مایه ننگه تو خیابون همش اضطراب این رو داری که به این و اون نگاه نکنه 

شما بهش بگو میریم پیش روانشناس خودتو درمان میکنی وگرنه خداحافظ

مقابله به مثل کن به مردها خیره شو بلکه به رگ غیرتش بربخوره

من نمیتونم اینکارو کنم غرور دارم بخدا اسنپ میگیرم چنان پشت صندلی راننده میشینم ک چش تو چشم‌نشم بدم میاد اوندفعه راننده بهم گفت یکم بیا اینورتر باد کولر بهت بخوره حداقل

چجوری؟

فوت و فن کوزه گری هست 

ما پسرا عادت داریم با هم پایه و همنظر بشیم یا من مخشو میزنم که دیگه نگاه نکنه یا منم مثل اون میشم و با هم به زیبایی هایی که خدا افریده نگاه میکنیم 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

من نمیتونم اینکارو کنم غرور دارم بخدا اسنپ میگیرم چنان پشت صندلی راننده میشینم ک چش تو چشم‌نشم بدم م ...

میدونم عزیز

الکی 

فقط بخاطر اینکه این مرد رو امتحان کنی

ببینی یه جو غیرت داره یا نه

وطن ای مادر غمدیده ام.......