2777
2789
عنوان

چ تنبیهی مناسب این شوهر

1444 بازدید | 95 پست

که باهاش جایی میرید هیز بازی دربیاره به خانوما زل بزنه جلو شما...

خانومای کاملا زشت و اتفاقا بدتیپ... ولی انگار این ضعف داره و براش جالبن

فقط میتونم بگم متاسفم

این آدما درست نمیشن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم از مردا الکی تعریف میکنم بعدش اعتراض کرد میگم میبینی چه حسی داره 

با زنا رفتارت منو اذیت میکنه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خسته شدم بدرک که نگاه میکنه ها ولی اون لحظه انگار جلو بقیه من دارم خرد و بی ارزش میشم خیلی حس بدیه

درکت میکنم عزیزم

شاید شما حساسی و همسرتون اینطوری نباشه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
درکت میکنم عزیزمشاید شما حساسی و همسرتون اینطوری نباشه

ن همینطوریه خیلی وقته دارم نادیده میگیرم مثلا پشت فرمونه میبینم چنان زل زده ک توجه زنه هم بهش جلب شده و چشم تو چشم میکنه باهاشون

اگه بیش از حد اخطار بدی میفهمه نقطه ضعفته و اذیتت میکنه ، گاهی باید مرموزانه و بی صدا انتقام بگیری ....بهترین کار که در مرحله اول اینه که بهش بگی حیف تو نیست که رابطمون. را خراب میکنی ، من و تو لایق عشقیم ، نه تنفر ...بعد گوشزد کنی و بعد اگه اثر نکرد گاهی از مردها تعریف کنی ، که وای فلانی چه موی جذابی داره، چه هیکل خوبی، چه ته ریش قشنگی ، چه تتوی زیبایی ، چه استایل شیک و جذابی ....به طور خلاصه بگی تا بفهمه حس بدی نسبت ب ادم دست میده