2777
2789

مثلا دیروز یکی تو تاپیکش میگفت بهترین جهاز رو برده، ماشین برای شوهرش خریده و... شوهرشم هیچی فقط لطف کرده اومده تو زندگیش! 

خب اینجاش بده هر خواستگاری برای هر دختری میره توقع داره اونم انقدر آپشن داشته باشه. تکلیف دخترهای معمولی قشر متوسط و... چیه؟ 

بیشتر پسرا دنبال زن شاغلن که خودشون کار نکنن با خرجی خونه ندن. 

/// خودم تجربه همچنین خواستگاری داشتم. 

خدا وکیلی خیلی از خانما مجرد بمونن بهتره تا تولید پرنسس کنن😑😑😑

خدا رو شکر ۱۲ سال پیش ازدواج کردم چقدر همه چیز تغییر کرده

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۲ سال پیش خواستگارای من زن شاغل میخواستن! شما شانست خوب بوده😂البته الان دیگه خودم نمیخوام کارمو ره ...

چقدر پرو

همه چی ریخته به هم این چه وضعشه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ببخشیدا از بس که خرن.حالا یه سری میان میگن پس مردها که واسه خانم‌ ها خرید میکنن خر نیستن؟؟!!

به نظره من‌همیشه زن باید خواستنی باشه و مرد خواستگار اگه جاشون عوض بشه آخرش یه جایی به مشکل برمی‌خورند. توی خرید کردن هم همینطوره اگه زن بخواد خرجه خونه بده زیادی و برای شوهرش بخواد ماشین و .... بخره آخرش یه جایه کار به مشکل میخورن‌. من‌حس میکنم مرد اونجوری مردونگیش از بین رفته . 

هرچیزی باید سره جایه خودش باشه .جاشون که عوض بشه شاید اولش به نظر اوکی بیاد ولی در نهایت به مشکل میخورن 

خدا رو شکر ۱۲ سال پیش ازدواج کردم چقدر همه چیز تغییر کرده

بله متاسفانه، من دو تا خواستگار داشتم یکی گفت همسایمون برای داماد ماشین خریده و خونه بهش اجاره داده. یکیم گفت آپشن یعنی پدر پولدار... در حالی که بابای من یه فرد معمولی بود 

به عنوان کسی که یه بار جدا شدم و مرد عوضی دیدم میتونم بگم اگه روزی مرد انسانی به تورم بخوره حاضر ...

مرد انسان خودش صبح به صبح کفش کل اعضای خانواده رو واکس میزند بدون اینکه شما متوجه بشی و ازش بخوای.

کاری که بابای خدا بیامرزم میکرد.

بله متاسفانه، من دو تا خواستگار داشتم یکی گفت همسایمون برای داماد ماشین خریده و خونه بهش اجاره داده. ...

وای من بودم با کفش میکوبوندم تو فرق سرش

پس آدم شوهر میخواد برای توی باسنش؟؟؟؟