2777
2789
عنوان

جنِ عاشق😂

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 48 پست
من دنبال دعانویس خوبم حتی اگه یهو.دی باشه ولی دعانویس خوب خیلی کمه

😐💔تو همین سایت دیدم که میگن یهودیا خیلی کاراشون بد و کثیفه

واااای نکنی دختر

سمت این چیزا نرو

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این وسط این کاربر وحید چی میگه درخواست میده نمیدونم ؟! 🤔

به منم درخواست داد

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
اهوم به هیچ کسم رحم نمیکنه حتی به جن عاشق🤭😂

نه نهههه😂من جنا عاشقم شدن

به ما مسلمان ها نمیسازه حتی دعا محبتشونم سنگینی میاره

والا به بعضیا خوب ساخته!

به من گفتن موهات رنگ دندوناتم بشه نمیتونی ازدواج کنی تا بختت باز نشه و شواهد کاملا حرفشونو تایید میکنه متاسفانه دعانویس خوب پیدا نکردم

نه اینجوری نیست عزیزم فکر نکنم چون همینهارو که گفتی اکثرا همه داشتند نگران نباش بدبیاریه

نه عزیزم من که باور ندارم برامم مهم نیست😂😂فقط جالب بود همچین چیزی دیدم

😐💔تو همین سایت دیدم که میگن یهودیا خیلی کاراشون بد و کثیفهواااای نکنی دخترسمت این چیزا نرو

اگه نرم باید موهام رنگ دندونام بشه...

واقعا اگه یه آدم مطمئن بهم معرفی کنه و بدونم دروغ نمیگه که کارش خوب بوده درنگ نمیکنم

والا به بعضیا خوب ساخته!به من گفتن موهات رنگ دندوناتم بشه نمیتونی ازدواج کنی تا بختت باز نشه و شواهد ...

منم سوره بقره میخونم تا نخونم دوباره برمیگرده خسته شدم 

یادنی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر