2777
2789
عنوان

حسرت ب دل موندم شوهرم یبار مث ادم

4095 بازدید | 41 پست

هیز نباشه مث ادم بغلکنه و حس هوس نداشته باشه حالم ازمردای هول وهیز بهم میخوره هرچی بهش میگم برو دکتر گوشش بدهکار نیس.ادم نرمال مگ اینجوری میشه بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا دیوانه ای همه ی مردا همیننهمیچین گفتی هیز گفتم به زن مردم چشم داره!

ب زن مردم داره خب.ن بابا یعنی چی همه همینن یعنی دو دقه نمیشه کنارش نشست تهش باید ی داستانی بشه یا نمیتونم لباس باز تو خونه بپوشم احساس بدی بهم دست میده اینک دست درازی میکنه بهم احساس ازار جنسی دارم

وا دیوانه ای همه ی مردا همیننهمیچین گفتی هیز گفتم به زن مردم چشم داره!

همه نه مردی ک مرد نباشه درگیر هوس  وسوسه هاش باشه اراده نداره  اینجور هس

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بهتره باهاشون صحبت کنید

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ب زن مردم داره خب.ن بابا یعنی چی همه همینن یعنی دو دقه نمیشه کنارش نشست تهش باید ی داستانی بشه یا نم ...

ای بابا چی بگم ایشالا درست میشه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

تا خودش نخواد گفتن تلاش الکیه .خواستن اراده تلاش »موفقیت و تغییر

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عجب،  یکی از نداشتن رابطه و بغل میناله یکی هم مثل شما...  

عزیزم خب همسرشی دوستت داره،  میخوای بره با یکی دیگه...  

طوری میگی آزار جنسی انگار نامحرم بهت دست زده😂😂

چند سالتونه؟  تازه عروسی کردین؟ 

عجب، یکی از نداشتن رابطه و بغل میناله یکی هم مثل شما... عزیزم خب همسرشی دوستت داره، میخوای بره با ...

نه ساله خیانت میکنه چ من اوکی باشم باهاش چ ن.۹ساله ازدواج کردیم ازارمیبینم چون دلم نمیخواد بهم دست درازی کنه چون اذیت میشم میاد طرفم پنیک میشم