2777
2789
عنوان

حسرت ب دل موندم شوهرم یبار مث ادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4095 بازدید | 41 پست
عجب، یکی از نداشتن رابطه و بغل میناله یکی هم مثل شما... عزیزم خب همسرشی دوستت داره، میخوای بره با ...

من خلع بغل دارم ولی بغل شوهرم ن.دیگ نمیتونم تو اغوش مردی برم ک هروز بهم خیانت میکنهو هزاران بار در حد مرگ کتکم زده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ساله خیانت میکنه چ من اوکی باشم باهاش چ ن.۹ساله ازدواج کردیم ازارمیبینم چون دلم نمیخواد بهم دست د ...

یعنی از همون اول خیانت میکنه؟  

عزیزم اگه بهت حسی نداشته باشه نمیاد سراغت.  خب همسرشی اصلا دست درازی حساب نمیشه

یعنی از همون اول خیانت میکنه؟ عزیزم اگه بهت حسی نداشته باشه نمیاد سراغت. خب همسرشی اصلا دست درازی ...

بله دوماه بعد عروسی شروع کرد.فقط اون باید حس داشته باشه پس من چی.بنظر من ک نر جماعت ب مرغم حس داره البت بعضی ها.طرف مقابل راضی نباشه میشه دست درازی

یعنی از همون اول خیانت میکنه؟ عزیزم اگه بهت حسی نداشته باشه نمیاد سراغت. خب همسرشی اصلا دست درازی ...

میدونی حس عشق نیس فقط موقع رابطه یاد من میوفته چرا موقع پریودی نمیاد بغل کنه ارامش بده سودی براش ندارم

بله دوماه بعد عروسی شروع کرد.فقط اون باید حس داشته باشه پس من چی.بنظر من ک نر جماعت ب مرغم حس داره ا ...

بخاطر خیانت هاش دوست نداری رابطه داشته باشی یا کلا سردی؟  

خب باید تحریکت کنه خروسی عمل نکنه

میدونی حس عشق نیس فقط موقع رابطه یاد من میوفته چرا موقع پریودی نمیاد بغل کنه ارامش بده سودی براش ندا ...

خب بیشتر مردها بلد نیستن باید با صحبت یادش بدی برا منم اینطوری بود.  

ولی الان بهتر شده یکم پیش بخاطر پریودی اومد با روغن ماساژ داد و قرص داد 

بخاطر خیانت هاش دوست نداری رابطه داشته باشی یا کلا سردی؟ خب باید تحریکت کنه خروسی عمل نکنه

هم بخاطر خیانتاش هم واقعن ب این نتیجه رسیدم رابطه مزخرفه.اگ با دوس پسر باشی میگن خرابه طلاق بگیری با کسی باشی بازم میگن خرابه.شوهرام ک درست درمون نیسین یا معتادن یا خیانت کار.تحریک نمیشم کلن فازی روش ندارم دستاش ب بدن صد نفر میخوره

خب بیشتر مردها بلد نیستن باید با صحبت یادش بدی برا منم اینطوری بود. ولی الان بهتر شده یکم پیش بخاطر ...

هرچقدم صحبت کردم تهش برا رابطه بوده.میدونی کلن دلم نمیخوادش

هم بخاطر خیانتاش هم واقعن ب این نتیجه رسیدم رابطه مزخرفه.اگ با دوس پسر باشی میگن خرابه طلاق بگیری با ...

واکسن گارداسیل  زدی مریض نشی یوقت انقدر خیانت مبکنه

خسته تر از اونيم كه بخوام با كسى بحث كنم