2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی عزیزم قبول باشه ایشالا به سلامت برین و برگردین

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

خیلی گرمه لباس خنک تابستونی ببر بپوش زیاد وسیه نبر فقط چیزای ضروری ببر اذیت میشی سنگین باشه و سایلا

لطفا و تو رو خدا به نیت سلامتی و طول عمر مادرم و اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچهای سالم همیشه درس بخونه و انشالله هر کی بدخواه و دشمن من و عزیزانم هست و هر کی هر ظلمی کرد برا من و عزیزانم ، سر خود اون ظالما پیش بیاد دعا کن 😔دعا کن انشالله همین روزا جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم 😭 و دعا کن کارت ملیم همین روزا پیدا شه و تو خونه باشه و بیرون گم نشده باشه 😔

خیلی گرمه لباس خنک تابستونی ببر بپوش زیاد وسیه نبر فقط چیزای ضروری ببر اذیت میشی سنگین باشه و سایلال ...

ان شاالله حاجت روا بشی

میون خواسته های دلت دعا برای ظهور مولا فراموش نکن

حضرت نظر میکنه و دعای حجت خدا بدرقه راهتون میشه

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

خیلی گرمه لباس خنک تابستونی ببر بپوش زیاد وسیه نبر فقط چیزای ضروری ببر اذیت میشی سنگین باشه و سایلال ...

عزیزم انشالله که به همه ی خواستت میرسی و ممنونم بابت راهنماییت ❤️