2777
2789
عنوان

هزینه عروسی

251 بازدید | 33 پست

سلام خوبین شما برای عروسی فامیل درجه یک مثلا خواهرزاده اتون که نوه اول خانواده هم هست چقدر برای خودتون هزینه میکنین ممنون میشم راهنمایی کنین

دیروز رفتیم امام زاده حسن لباس مجلسی خوب زیر ۷تومن نبود برای دوشب لباس میشه ۱۴

آرایشگاه هم گفته شبی ۲تومن دو شب میشه ۴ تومن

شما چکار میکنین واقعا اینهمه هزینه میکنین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم کل خانواده هر دوطرف هم لباس هم آرایش حسابی مایه میذارن ولی من دستم خالیه اینهمه هزینه کنم کم میارم چکار میکنین شماها ممنون میشم جواب بدین

بله

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

لباس اجاره کن خب 

کلا لباس مجلسی خریدن اشتباهه من خودمم چند بار خریدم ولی اشتباهه نمیشه تکراری پوشید زود کوچیک میشه قدیمی میشه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بستگی داره به خودتون و جیبتون برا ما یه شب و میریم عروسی

والله جیبم انقدر جا نداره هزینه اینهمه انجام بدم علاوه بر خودم همسرم و دوتا پسر کوچیکم هم هستن

اینم بگم کل خانواده هر دوطرف هم لباس هم آرایش حسابی مایه میذارن ولی من دستم خالیه اینهمه هزینه کنم ک ...

عزیزم من همیشه متوجه شدم زیباترین آرایشا تو مجالس آرایشای ساده و لایت و زیباترین لباسا ساده ترین مدلا بوده 

فقط باید با حوصله و سلیقه رنگ لباس و مو و اینا رو انتخاب کنید 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
والله جیبم انقدر جا نداره هزینه اینهمه انجام بدم علاوه بر خودم همسرم و دوتا پسر کوچیکم هم هستن

ببین من خودمو تحت فشار نمیزارم بعداً بخوام قرض پس بدم برا یه شب عروسی چرا لباس کمتر از 7نی بگرد 3/4پیدا کن

کاربری دست دو نفره