2777
2789
عنوان

فرق ما با بچه هایی که

57 بازدید | 4 پست

ایرانین و خارج زندگی میکنن بهترین زندگی دارن نه تلاشی کردن نه هیچی چیه یسری هی میگن تلاش کن خب من هرچقدم تلاش کنم هیچ وقت نمیرسم همه چیز گرونه دوستیو داشتم وهر روز یه لباس جدید میخرید من کلا سه لباس دارم هر روز هی لباس بشور که بتونی عوض کنی چرا انقدر تفاوت چهار ساله کفش نخریدم کلی،حسرت دارم چند ساله خرید نرفتم همه چیز برام حسرت تویه جایی زندگی میکنم ذره ای ارامش نداره پایین شهر هر روز یه خبریه روزی نیست اینجا دزدی دعوا چیزی نشه کامیون دارن اینجا هر روز روشن میکنن کلی دود هوا نداره هیچی،نداره زندگی همش حسرت واقعا خستم سهم ما اینه سهم اونا خوشی چقدر بیرحمیع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات جواب نداره واقعا. خیلی ناعدالتی هست. فقط بعضی از همونایی ک میگی واقعا خیلی تلاش کردن

ماهم کردیم ولی نمیشه خودتون میدونین اینجا همیچی نمیشه یسری واقعا بدبختن هیچ راه فراریم نیس فقط یه تعداد کمی میرسن مام جز اونا نیستیم