2777
2789

دوستان فردا برا باردار شدن میرم پیش متخصص دوساله اقدامم تنبلی تخمندان هستم 

قبلا یبار پیش این دکتر رفتم اما ب شرایطی نتونستم داروهاشو بخرم مصرف کنم ...بعد الان دوباره میخوام برم چی بگم چیکار کنم سری قبل گفتم امپول بنویس ننوشت پودر اینوفولیک نوشته بود چی بگم چیکار کنم؟

بگو داروی تحریک تخمدان بنویسه لتروزول و آمپول سینال اف و اینا 

من با اینا باردار شدم تنبلی داشتم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز دوم یا سوم پریودت بری بهتره همون موقع سونو می‌کنه میتونی داروهاتو شروع کنی

تازه پاک شدم ...روز سوم پریودی زنگ زدم وقت گرفتم بهشم گفتم روز سوم پریودیم هس اما نگفت برم پیشش الانم برم سونو میکنه 

تازه پاک شدم ...روز سوم پریودی زنگ زدم وقت گرفتم بهشم گفتم روز سوم پریودیم هس اما نگفت برم پیشش الان ...

آره می‌کنه ولی دارو های تحریک تخمدان باید از همون اوایل پریودی شروع بشن 

شاید سونو کنه بگه ماه بعد بیا 

اینارو دیگ‌نمیتونم این ماه استفاده کنم ک ارع؟

من از روز دو پریودی لتروزول شروع کردم شبی دو تا 

اگه از پریودت چند روز گذشته باشه میمونه برا ماه بعد 

من از روز دو پریودی لتروزول شروع کردم شبی دو تا اگه از پریودت چند روز گذشته باشه میمونه برا ماه بعد

حیف میخواستم برم ها اما گفتم عادتی هستم اونم ببخش ها خیلی خیلی از واژن سونو میکنه خجالت میکشم نرفتم

حیف میخواستم برم ها اما گفتم عادتی هستم اونم ببخش ها خیلی خیلی از واژن سونو میکنه خجالت میکشم نرفتم

اتفاقا اون سونو دقیق تر از سونو شکمیه منم تو پریودی سونو واژینال کرد دکتر من روز اول پریودیم رفتم دارو هارو داد همون ماه خوردم و باردار شدم ایشالا توعم میشی 

من که با اینا حامله نشدم. کورتیزولم بالا بود بخاطر استرس کار و شب نخوابیدن و عدم تحرک. اوریکولوتراپی ...

سلام عزیزم منم استرس زیاد دارم و فکر میکنم کورتیزولم بالاس .چیکار کردین شما میشه کمکم کنید

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

سلام عزیزم منم استرس زیاد دارم و فکر میکنم کورتیزولم بالاس .چیکار کردین شما میشه کمکم کنید

فقط باید اوریکولوتراپی انجام بدی. هر چی شرایطت وخیم تر باشه بیشتر باید انجام بدی. من افسردگی شدید داشتم، تیک عصبی دارم، یه ۹ جلسه رفتم حامله شدم.

سرچ کن اینترنت که بفهمی اوریکو چیه.