2777
2789
عنوان

فردا میرم دکتر زنان بیایین کمک کنین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 16 پست
فقط باید اوریکولوتراپی انجام بدی. هر چی شرایطت وخیم تر باشه بیشتر باید انجام بدی. من افسردگی شدید دا ...

ممنون عزیزم زدم اینترنت یه چیزایی بود

ولی اگه میشه بیشتر توضیح بدین اینکه دکتر زنان شمارو فرستاد.یا آزمایش خاصی داره که بفهمن کورتیزول بالاس؟؟

چطور شما فهمیدین.دوم اینکه ۹ جلسه خیلی طول کشید یعنی هرماه یه جلسه وطی ۹ ماه درمان شدید.اوریکولوتراپی صرفا برای درمان استرس و کورتیزول بالاس؟؟

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

ممنون عزیزم زدم اینترنت یه چیزایی بودولی اگه میشه بیشتر توضیح بدین اینکه دکتر زنان شمارو فرستاد.یا آ ...

نه کسی منو نفرستاد. همکارم با یه دکتره دوست بودش میگفت هر کی پیشش رفته بدون دارو باردار شده من باورم نمیشد، خودم رفتم پیشش دیدم واقعا دارو نمیده، فقط اوریکو و یه مقدار اصلاح سبک و اینا. هر هفته یک جلسه میرفتم. کلا ۹ الی ۱۰ هفته طول کشید. کورتیزول رو از رو حرفای دکتر فهمیدم، خودمم تحقیق کردم. چون شب دیر می خوابیدم، دکتر تاکید داشت باید زود بخوابی، تحقیق کردم دیدم عصبی بودن و استرس داشتن و شب دیر خوابیدن کورتیزول رو بالا میبره و روی باروری تاثیر منفی شدید میزاره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.