2777
2789

اول اینکه بگم خودشون ده تا بچه هستن 

۱۴ سال اختلاف سنی داریم 

ما سه تا بچه ایم 

اول اینکه گفت شما حتما تعدادتون کمه خیلی تو رفاه بودین نه ؟ 

دوم اینکه گفت تو تصمیم گیری ها چطور عمل میکنید تنهایی یا با نظر پدر و مادر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در خصوص سوال اول بگو اره واقعا سختی نکشیدیم پدرم تمام تلاششو برامون کرده

سوال دوم به نظرم بهتره بگی مشورت میگیرم چون تجربه خیلی مهمه و در نهایت کاری که میدونم درسته انجام میدم

۱۴ ساااااال اختلاف سنی؟چطور قبولش کردی بعد به سوالاتشم میخوای جواب بدی؟رد کن تا بره دختر

اخه فقط که سن نیست همه میگن اتفاقا برای تو این خوبه 

بنظرتون تا چه حد اختلاف سنی خوبه ؟

در خصوص سوال اول بگو اره واقعا سختی نکشیدیم پدرم تمام تلاششو برامون کردهسوال دوم به نظرم بهتره بگی م ...

منم همینو گفتم برگشت گفت شاید من نتونم همه نیازاتو برطرف کنم مثل بابات اون وقت چی؟

اولی: بله تا حدی در رفاه بودم ولی تنبل و تن پرور بار نیومدم و اگه بدونم زحمتم به ارتقا زندگیم منجر میشه تحمل سختی رو دارم.

دومی: طبعا هر آدم عاقلی تو تصمیماتش از دیگران مشورت میگیره و منم تا به حال خانوادم رو در جریان مسائلم قرار میدادم. شما چطور؟ چقدر تحت تاثیر نظرات اطرافیان هستید؟ بین خواهر و برادرها با کدوم صمیمی ترید... چرا... کجاها از نظراتشون استفاده کردید که فکر میکنید مفید بوده... بعد از ازدواج نظرات کی براتون در اولویته؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.