2777
2789
عنوان

کیا وضع مالیشون خوب بود یهو بد شده

240 بازدید | 30 پست

خیلیییی حس بدیه از یه شرایط نرمال اومدیم یه شرایط سختتتتتت 

دور بری ها و دوستامون هنوز شرایطشون اوکی ولی ما داغونیم داغون خیلی داغون🥺🥺🥺🥺

تازه یه بچه هشت ساله دارم با یه بچه نه ماه 

شرایط خیلیییی سخته 

یچیزی بگید اروم بشم 

امشب شوهرم پول میوه نداشت مهمونا اومدن 

وایبی باورم نمیشه ما گیر پول میوه باشیم روم نمیش ب هیچکس بگم😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله این مشکلت هم حل میشه زندگی بالا و پایین زیادی داره صبور باش و توکل کن و سعی کن خانواده رو آروم نگه داری 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

چرا مگه چه اتفاقی افتاد که اینجوری شدید

پیچیدس شوهرم قبلا باید سند جای میگرفت کارشو ول کرد افتاد دنبال سند دیگه تمام طلا هامم فروختم

ما خ وضع مالیم مون نرمال بود

ما از اول یکم معمولي بودیم

دیگه از عید امسال رسما داغون شدیم

ماهم خیلی روزا پول میوه و ... نداشتیم

به زور یکم خرید میکنیم

هرچی  تموم میشه غصه ام میگیره بخدا😓

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

انشالله این مشکلت هم حل میشه زندگی بالا و پایین زیادی داره صبور باش و توکل کن و سعی کن خانواده رو آر ...

تمام تلاشمو میکنم ولی انرژیم دیگه صفر شده اصلا نمیرم موجودی کارتمو ببینم میترسم 

ولی راست میگی زندگی خیلی بالا و پایین داره به مو میرسه اما پاره نمیشه🌱

ما ام افتضاحیم ن خونع داریم ن ماشین قبلا اگه میتونیستیم مواد غذایی خوب بخریم الان نمیتونیم دبگه باور کن ب خاطر این وضع و غصه خوردن بابتش موهام داره سفید میشه

مامان من گم شدم...میترسم..بیا ممو پیدا کن تورو خدا!

درسته پول داشتن خیلی مهمه اما همه زندگی نیس خیلیا تچ زندگیاشون مشکلایی دارن که راضی ان کل داراییشونو ...

مرسی عزیزم درست میگی 🙂

میدونی ولی بدیش اینکه فعلا شوهرم بیکار و پس اندازمون داره ضفر میشه خیلی استرس دارم ولی حرفت درسته همینکه بچه هامون سالمن اوکی خداروشکر

وای پس میفهمی من چی میگم بچه هم دارید ؟

آره گلم دوتا

بعد دادن اقساط کلا 5 تومن برامون میمونه،فقط خورد و خوراک و نیاز واجب بچه ها رفع میشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ما از اول یکم معمولي بودیمدیگه از عید امسال رسما داغون شدیمماهم خیلی روزا پول میوه و ... نداشتیمبه ز ...

وای مثل من قبلنا راحت کلی چیز میاوردم جلومهمون واسم مهم نبود و خوشحال بودم ک مهمون میخورن ولی امشب نگران بودم😮‍💨🥲

وای منم کوچولو کوچولو مصرف میکنم خودم چیزی نمیخورم ک بچه هام بخورن