2777
2789
عنوان

کیا وضع مالیشون خوب بود یهو بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست
ما ام افتضاحیم ن خونع داریم ن ماشین قبلا اگه میتونیستیم مواد غذایی خوب بخریم الان نمیتونیم دبگه باور ...

دورت بگردم الهی که چرخ گردون واستون بچرخه خونه و ماشین بخرین 

الهی بی نیاز تز مال دنیا بشید 

چی بگم خیلیییی سخته بنظرم پول متوسط باشه اوکیه ولی بی پولی داغونننن داغونننن

آره گلم دوتابعد دادن اقساط کلا 5 تومن برامون میمونه،فقط خورد و خوراک و نیاز واجب بچه ها رفع میشه

من شوهرم حقوق نداره سر کار نمیره و استرس داره منو میکشهههههه 

۵تومن ک واقعی هیچی نمیشه با این گرونی 😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم حقوق نداره سر کار نمیره و استرس داره منو میکشهههههه ۵تومن ک واقعی هیچی نمیشه با این گرونی � ...

اسنپ هم نمیتونه بره؟ 

پس الان از کجا خرج مبکنید

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اسنپ هم نمیتونه بره؟ پس الان از کجا خرج مبکنید

اجی اصلا یه گیر بد کردیم 😄

میگم ما قبلا وضع مون اوکی بود ماشینمون به اسنپ نمیخوره الان مارو از بیرون ببینی میگی خیلی وضعشون خوبه 

ما ماشینمون شاسیه نمیشه اسنپ بری 

شوهرم اگر ماشینشو بفروشه همه میفهمند ک چی شد واسمون خیلی بد میشه گفت بزار ویترین کار نگه دارم اصلا خیلی پیچیده شده تا الان طلاهامو فروختیم🥲

اصلا هیچکس باورش نمیشه چه مخمصه ای گیر کردیم 

ولی الان دیدم دوستمون میگع خونه ماشین نداره از ته ته ته دل ارزو کردم و دعا کردم امسال خونه دار بشند 

من. توسان زیرپام بود ۴میلیارد. ۲۰۷و ۲۰۶هم داشتم.   باغ و اپارتمان.  بالاشهر نشین بودم.  یکماه یکماه میرفتم هتل اسپیناس تهران مینشستم.چندنفرم مهمون میبردم باخرج خودم.   روزی ۱۰میلیون پول غذا میدادم. روزی ۱۵میلیون پول اتاق. لباسای مارک. هرسال وسایل خونه کلا نو میشد.  کلی طلا.   ☹️حالا طلا هیچی ندارم حتی یه دونه.   ماشبن هیچی ندارم.اسنپ.       ۷میلیارد رفتیم زیر بدهی.   باغ م داشت ازدستم میرفت. فعلا نجات پیدا کرده. امید دارم شرایط عوض شه.   هنوز بالاشهرم شکرخدا. ولی اجاره.   بدون ماشین.  بدون پس انداز.   دیگه خبری ازاون بریز بپاشام نیست.  مجبور شدم باهمه قطع رابطه کنم تحمل حرف نداشتم.  انگار خیلیا ازخوشی م داغ کرده بودن. همونا که سه هفته میبردمشون هتل.    روزی إن تومن خرجشون میکردم.   طلا هدیه میدادم بهشون.  لباس میخریدم    حالا دلشون عروسی بود.  پاشدم اومدم شمال🤷🏼‍♀️تا بیشتر ازاین داغونم نکنن.   منتظرم ببینم چی میشه. شد ک شد. نشدم  بجهنم. بالاخره که میمیرم. تموم میشه.  خسته شدم دیگه

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

من. توسان زیرپام بود ۴میلیارد. ۲۰۷و ۲۰۶هم داشتم. باغ و اپارتمان. بالاشهر نشین بودم. یکماه یکماه ...

وای تو خیلی وضع مالیت خوب بوده امیدوارم اون روزا واست برگرده من متوسط بودم ولی الان ب فلاکتم بیشتر هم خجالت از بچم میکشم 

الان گوچیک انگار رفلاکس داره چون ویزیت دکتر ۴۰۰و تا دارو ایناشم در بیاد یک ملیون میشه نمیتونم ببرمش دکتر امشب خ گریه کردم 

بزرگمم هنوز فک میکنه شرایط قبلیم هی میگه نت بگیر نمیتونم بگم دیگه نت رو حساب کتاب مصرف کنه 

مسافرت ک کنسل شده خوراکی واسش میشمرم میبرم🥺😭😭😭😭😭😭

من. توسان زیرپام بود ۴میلیارد. ۲۰۷و ۲۰۶هم داشتم. باغ و اپارتمان. بالاشهر نشین بودم. یکماه یکماه ...

شوهرم خیلی دوستاش دورش بودن هی میگفتم بابا انقدر بی رویه خرج بقیه نکن میگف تو حسابگری و .... میگف اینا واسم ارزش قائلند همونااااا الان ۵تومن بهش دستی نمیدن اصلا سراغشم نمیگیرن

وای تو خیلی وضع مالیت خوب بوده امیدوارم اون روزا واست برگرده من متوسط بودم ولی الان ب فلاکتم بیشتر ه ...

ای خواهر  چون خیلی خوب بود خیلی توقعات ازم بالا بود. از عرش با مخ‌خوردم‌زمین. اونایی که سفره شاهانه براشون پهن بود چه چه به به میکردن. چه حرفها که تو رومون نزدن. چ برسه پشت سرمون.  آستین من پلو بخور.  آستین من خورشت بخور.   درواقع تا پول داری رفیق تم قربون بند کیف تم.   خیلی ازار دیدم تواین یکسال و نیم گذشته.  کلا از فارس اومدم شمال خطمم عوض کردم. کسی رو نشناسم. کسی رو اتفاقی نبینم حتی. انقد زده شده بودم   چه روزای سختی بود. و هنوزم هست. هنوزم حل نشده. دیگه حتی انگار نمیخوام دعا هم بکنم ک حل شه تموم شه. تا نخواد هیچی عوض نمیشه  خنثی ام انگار.  ازدنیا بریدم مجبوری ادامه میدم 

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

وای تو خیلی وضع مالیت خوب بوده امیدوارم اون روزا واست برگرده من متوسط بودم ولی الان ب فلاکتم بیشتر ه ...

عده ای هم  نمیدونستن ورشکست شدیم. حرف از سفرو تعطیلات میزدن. ماهی صد میلیون براشون بریز یپاش میکردم. بهترین رستورانا و سفره خونه ها. ای وای فلانی ماشین جدید نخریدی هنوز. گفته بودم فروختم قراره بخرم   یا زنگ میزدن. انقد پول بده برا فلانی. بهمانی.  مراسم.  بچه.  مادر بزرگ.   یخچال. فلان بیسار.دایی م‌میگفت درسته بالاشهری خونه ت لوکسه همهدجیز عالی یه. ولی شوهرت بگو برات خونه بخره. دیگه نمیام خونه ت تا سند خونه خودتو نشونم بدی🫠☹️ناراحتم فکر‌خودت نیستی بریز یپاشی خونه خوب بخر. تابیام مهمونت. حالامن روز ب روز اوضاع م داشت بدتر میشد   طلاهات کو.  چرا طلاهاتو نمیندازی چیز جدید نخریدی . نمیدونستم چی جواب بدم. خودمم داغون بودم. راست شو بگم فرار کردم.  افسرده شدم. داغون تنها و غریب تر از غریب

شوهرم خیلی دوستاش دورش بودن هی میگفتم بابا انقدر بی رویه خرج بقیه نکن میگف تو حسابگری و .... میگف ای ...

چی بگم خواهر. میزفتم فروشگاه. چهارتکه لباس میخریدم بیست و چندمیلیون کارت میکشیدم میومدم بیرون.  میگفتن حال میده باکارت فلانی فقط بری خرید نامحدوده. خاله م گفت یه ساعت خ‌شگل بخر. جاش خالیه. رفتیم. دوسال پیش ۵میلیون بزرگترین ساعت فروشگاه رو خریدم.   حالا کارتم بدهی بانکی داره. حتی نمیتونم ازکارتم استفاده کنم.  خریدا اینترنتی میاد درخونه م.  پنج میلیارد شخصا چک دست مردم دارم☹️

شوهرم خیلی دوستاش دورش بودن هی میگفتم بابا انقدر بی رویه خرج بقیه نکن میگف تو حسابگری و .... میگف ای ...

انقدر ملت رو بردم رستوران. میز ویژه میچیدن چون هرشب رستوران بودیم. مشتری وی ای پی.   برا ما جای جدا. یکنفرم بالاسرمون‌مخصوص ب میزمون.  چندین میلیون غذا سفارش میدادیم برا پنج شش نفر. ادم.میگفتن هیچکس اینجوری خرج نمیکنه براکسی   مردم زورشون میاد خودشونم بخورن.  شما خیلی دست و‌دلبازین.  اخرش چی شد.  این که الان اینجا نشستم خاطره میگم    نمیدونم یکبار دیگه بلند میشم یانه. ولی اگه بشمم دیگه حوصله ادما رو ندارم. زده شدم. زخم زیاد خوردم  

خدا براهمه درست کنه انشاالله. حالام امیدت ب خدا باشه خدارو چه دیدی خیلیا زمین خوردن دوباره بلند شدن.  من فهمیدم هیچی نیستم  خودش میده خودشم میگیره. میتونه یکشبه  باخاک یکسان ت کنه میتونه از فرش ب عرش ببرتت.  هرچی بخواد همونه. انگار دیگه تقلا نمیکنم فقط نشستم نگاه میکنم ک چی بشه   دلم فقط ارامش میخواد و یه زندگی بی دغدغه. دیگه دنبال مال و‌منال نیستم. شکرش  ب داده و نداده ش شکرش

خدا براهمه درست کنه انشاالله. حالام امیدت ب خدا باشه خدارو چه دیدی خیلیا زمین خوردن دوباره بلند شدن. ...

اجی ما اصلا اینجوری نبودیم متوسط بودیم اما همه چیزای ک گفتیو در مدل خودمون داشتیم الان مهمونی رفتیم باید پس بدیم روم نمیشه ک بگم نداریم ک ینی باورشون نمیشه

پسرم ک هنگ و اصلاا خجالت زدم جلوش