naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2155 عنوان دسته گل عروسیم 🫠 1441 بازدید | 47 پست این عکس ژورنالشه . خودشم دقیقا همینه که مصنوعی برام زدن خواستم یادگاری بمونه .عکس خودشو ندارم توکارتن بسته بندیه بعدا از عکسای عروسی میزارم براتون. فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐 1404/05/05 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanin79m عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1594 مبارکه خوشبخت شید کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2155 اینم بگم من عاااااشق گل آبشاری و ریزش دار بودم از اولشم تورویاهام گل اینجوری بود دسته گلای گرد دوست نداشتم و چشمم پربود از بس مال همه گرده حالا رنگاش مختلف فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2155 مبارک باشه عزیزم ممنوووون فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2155 مبارکه خوشبخت شید ممنون عزیزم قسمت شماو عزیزانتون روزای خوب فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 4717 جالبه مبارکه انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2155 جالبه مبارکه ممنون🫠 فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2155 ادرس مادرشوهرمو داده بودم امروز خودمم اونجابودم که رسید کلی خوشحالی کردن و سوت زدن رقصیدن واسه یه گل😂😂😂همممه خواهرشوهرا اونجابودن انقد ذوق کردیم 🥹🥹🥹🥹 فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2155 قشنگه ولی خیلی ساله اینا هست سلیقه ای هست من واقعا عاشق گلم همه مدل هم دوست دارم ولی مدلایی که دست هممممه دیده باشم هرچقدم قشنگ باشن از نظر دیداری ذوق زدم نمیکنن 😁 اما قشنگه فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18378 راستش خوشم نیومد. 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
2022stronggirl عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4846 عروس بنظرت دسته گل ساده مثلا دسته گل لاله سفید قشنگ تر نبود؟ قبل از هرچیزی مبارکت باشه، آرزوی بهترینا😘😘
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2155 راستش خوشم نیومد. اره ابشاریه دیگه سلیقه ایه مامان خودم سال ۷۲ گلش این بوده بدون ارکیده فقط کلا رز قرمز ابشاری بوده فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐