2777
2789
عنوان

ایکاش مامان ها بفهمن

199 بازدید | 6 پست

ایکاش مامان ها و بابا ها و  ... به جای اینکه انقدر به فکر سیر کردن شکم بچه هاشون هستن ذره ای به فکر روح اون بچه و اعتماد به نفس و عزت نفسش بودن

چقدر مادر های بیچاره سرزنش میشن که چرا بچشون دستش سوخت ، خوب سیر نشد ، پوشکش دیر عوض شد یا یه لحظه حواسش نبود بچش خورد زمین و آسیب دید و ...

ولی به خدا اون زخم ها خوب میشن ، بچه هم در نهایت خودش یاد میگیره که شکم خودشو سیر کنه و از پس نیاز هاش بر بیاد ولی زخم هایی که به روح اون بچه میزنید هیچوقت خوب نمیشه 😔 

وااای به حال ما مامانا که عزت نفس بچمونو میکشیم ، اونا رو جلو جمع دعوا میکنیم ، براشون ارزش قائل نیستیم ، تحقیرشون میکنیم و اون بچه جوری اعتماد به نفسش ضعیف میشه که فکرشم نمیتونید بکنید و پیامد هایی داره که کل زندگیشو در بر میگیره که یکی از همونا ازدواج با پسریه که لیاقتشو نداره و ممکنه بدبختش کنه و خودش هم نمیفهمه از کجا داره میخوره ... زخم های جسمی خوب میشن ولی زخم های روحی تا آخر عمر با آدم میمونن 😔

نظر شما چیه ؟ چرا ما انقدر شکم بچه هامون فقط برامون مهمه ؟ چرا فقط سلامتی جسمی و اینکه سرمانخوره برامون مهمه ؟ چرااااا ...؟؟؟؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

من واقعا هیچوقت مامان بابامو بابت آسیب های روحی و روانی ک بهم زدن نمیبخشم بااینکه هیچوقت از نظر مالی کم نذاشتن ولی چ فایده...

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بابا ها چی پس؟؟؟؟

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من آدم مهربونیه و هیچوقت ما رو دعوا نکرد ولی گاهی اوقات میگم ایکاش هیچوقت منو به دنیا نمیورد 😔

اون خیلی واسه خواهر بزرگم ارزش قائله ، خیلی بهش احترام میزاره ، باهاش مثل یه دوست برخورد میکنه و همش با هم حرف میزنن ولی من که بچه کوچیکم با من حرف نمیزنن 

قدیما خیلی خواهرمو دوست داشتم ولی الان ازش خوشم نمیاد ... 

اون با راهنمایی های غلطش زندگیمو تباه کرد البته اون مقصر نبود ، تقصیر من بود که به حرفش گوش میدادم ، اون با من حرف نمیزنه مگر اینکه حرفای ناراحت کننده بگه که یا تحقیر آمیزه یا بوی تحقیر میده یا بخواد من واسش یه کاری انجام بدم ...

ولی مامانم دوسش داره ... 

من واقعا هیچوقت مامان بابامو بابت آسیب های روحی و روانی ک بهم زدن نمیبخشم بااینکه هیچوقت از نظر مالی ...

کاملا درکت میکنم 😔

فکر کنم ما هممون زخم خورده ایم 😔 فقط باید با تلاش زیاد خودمون به خودمون کمک کنیم 

من دلم میخواد با خانوادم قطع رابطه کنم ولی کسیو جز اونا ندارم ، خانواده شوهرم خوبن و بهم احترام میزارن ولی من باهاشون راحت نیستم و ... فقط با خانواده خودم راحتم 

بابا ها چی پس؟؟؟؟

اونا هم همینطور ... متاسفانه فرهنگ جامعه جوری شده که همه فقط از مامانا انتظار دارن همه کار واسه بچه ها بکنن ولی باباها هم همونقدر برای تربیت بچه مهمن ... اونا هم باید به بچه احترام بزارن ، واسش وقت بزارن و ...