2777
2789

فرض کنید دوتا خانواده باهم رفت و امد دارن 

یکی اولین بار میره خونه اون یکی

میزبان یک نوع غذا درست می کنه خیلیم خوب و عالی و رفتار مناسب و همه چی اوکی

موقعی که ایشون میره خونه اون یکی 

این یکی میزبان ۳ نوع غذا درست میکنه و مهمانیش رو مفصل تر برگزار می کنه حتی به غیر غذا صرفا

یه مقدار فرهنگاشون هم متفاوته 

بعد اولی از دومی شاکی میشه که تو میخواستی مارو کوچیک کنی که اینطوری پذیرایی کردی !

شرایط مالی هم یکسان 

نظر شما در مورد این موضوع خنده دار چیه دقیقا!

دوست دارم بدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن با هرکسی مثل خودش رفتار کنید نمونه اش این تاپیک زحمت بکشید کلی تدارک ببینید بعد بیان بهتون اینجوری هم بگن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هرکس یه سبک پذیرایی داره 

یکی مهمونی پر از تجملات دوست داره یکی ساده 

اون ادم اولی یا خیلی حسود بوده یا خیلی ایرادی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

وقاحت نفر میزبان اول ، آدم جایی میره احترام بهش میذارن قاعدتا باید تشکر کنه … حالا بنده خدا به زبون آورده مقایسه که کرده هیچی توهینم کرده

با این پاناروییدیا سخته رفت و آمد کردن