2777
2789
عنوان

یه راه مطمئن بگید تو سفر پری نیاد

234 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

میشه یه راه مطمئن بگید تو سفر پریود نیاد 

خواهرم سفر زیارتی در پیش داره و زمان سفر دقیقا میوفته تو دوران پریودیش با قرص سیپرترون کامپاند دچار لکه بینی میشه ...یه چیز مطمئن تر بگید که اونجا پری سرکله اش پیدا نشه حتی در حد لکه بینی 😅😅

فقط چیزی رو که واقعا خودتون تجربه کردید و بگید و مطمئن هستید.ممنون🙏🌹🌹🌹

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

عزیزم قرص اچ دی بخور

یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره  خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو مسافرتا قرص ال دی میخوردم تا الان که خوب بوده 

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

من واسه عروسیم قراربود پری بشم یک هفته قبل شروع به خوردن قرص ال دی کردم همین که ۲۱ و هرشب باید بخوری ولی بعدش پریودم تا۳ماه عقب و جلو افتاد

من به تو و احساست جونموبدهکارم پای تو وسط باشه منطق ندارم
تا اون موقع نی نی دار بشه😄

😂😂😂😂

اخه مدلش از اوناس که باردارم میشه لکه بینی داره و استراحت مطلقه فکر کنم نشه بهتره😀😀😅

اچ دی هم همون ال دی هست اما اچ دی خیلی قویتره و حالو بدمیکنه  کلا فرقی نمیکنه از اینا بخوره مری نمیشه باتجربه

یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره  خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم 
من واسه عروسیم قراربود پری بشم یک هفته قبل شروع به خوردن قرص ال دی کردم همین که ۲۱ و هرشب باید بخوری ...

اهان یعنی میگی ال دی هورمون و بهم میریزه🤔

باید بهش بگی پری پری الهی وربپری

واقعا ور بپره میذاره وقتی ادم کار داره سر و کله اش پیدا میشه😂😂😂😭😭😭