2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من,دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم اشک اومد توچشمام خیلی برام زیبا بود حرفایی ک زدی دلگرم شدم منم مث شما ی بارداری پوچ داشتم الان دوباره باردارم انشاالله بهترینا براکوچلوت باشه تو سال جدید

الهی عزیزم اشک اومد توچشمام خیلی برام زیبا بود حرفایی ک زدی دلگرم شدم منم مث شما ی بارداری پوچ داشتم ...

عزیزم بعد چندوقت از سقط باردار شدی 

من ماه پیش تو ۶ هفته سقط داشتم

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
من چهارماه بعد سقط باردارشدم 

همون ماه اول اقدام؟؟؟دکتر به من گفت اردیبهشت اقدام کن

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
ن برامن فقط وسطاش یه هیوسین زدن بعدش هرچ التماس کردم گفتت هرکاری کنیم این روند خوب حیفه و دیرتر میا ...

خوبه باز زود دنیا اومد خداروشکر

یه خانمی رو آوردن من اونموقع فقط دوسانت بود اون خانم هشت سانت از اول تا آخرش جیغ زد و التماس کرد آخرشم فقط بیست دیقه زودتر من زایمان کرد

مبارکت باشه عزیزم😊قدمش خیر باشه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
همون ماه اول اقدام؟؟؟دکتر به من گفت اردیبهشت اقدام کن

آره من خداروشکر بدنم خیلی اماده س ازکنار شوهرمم رد میشم میگیره البت کلا برامم مهم نبود بگیره شاید چون ریلکسم راحت میگیره

عزیزم مادرتون هم مثل شما خوش زا بوده ؟ یا کاری کردین که نی نی زود دنیا اومد ؟ دردش هم واقعا برای م ...

عزیزم ربطی به خواهر و مادر نداره 100درصد.من مامانم سر زایمان خودم ای سی یو بستری شده بود از خونریزی شدید ابجیمم همینطور ولی من زایمانم راحت بود

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
اخییییی خدا حفظش کنه ,دختره یا پسر؟

پسره گلم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤