2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من,دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 80 پست
برای دوستم هاجر دعا کن باردار بشه حال خوبی نداره

حتما عزیزدلم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
اشکم در اومد 

ای جانم😘

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم اشک اومد توچشمام خیلی برام زیبا بود حرفایی ک زدی دلگرم شدم منم مث شما ی بارداری پوچ داشتم ...

انشاالله سالم بدنیامیاد نی نیت

ب مهربونی خدا اعتماد کن عزیزم

ای جان جان اشکم دراومد از ذوق😍 خیلی مبارکه خدا  برات حفظش کنه نامدار باشه🌸 مامانی میشه لطف ...

حتما حتما عزیزم

عزیزم بعد چندوقت از سقط باردار شدی  من ماه پیش تو ۶ هفته سقط داشتم

بعد۲۰روز,فهمیدم دوباره باردارم گلم

عزیز دلم برامن و شوهرمم دعا کنی حتما یادت نره گلم😢😢😢

حتما گلم

بعد۲۰روز,فهمیدم دوباره باردارم گلم

چقد خوب خداکنه منم ماه اول اقدام باردارشم .هیچ مشکلی ندارم نه خودم نه شوهرم شما واسم دعا کن تجربه سقط خیلی تلخه

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
اصن نفهمیدم کی,برش زد.وقتی بچه بدنیااومد دردا واقعا صفر شد ولی کل بدنم داشت میلرزید.وقتی گرفتن جلوم ...

مبارک باشه عزیزم ،برای من هم دعاکن که انشاالله بچه سالم به دنیابیارم

مبارکه عزیزم انسشااله خوشقدم وخوش روزی باشه😊

چقدر قشنگ تعریف کردی.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

راستی دیابتت رو در چ حد کنترل میکردی؟؟ 

ینی ناشتا و دوساعت بعد از غذات چند بود اعدادش؟؟ 

پسر گلت بعد بدنیا اومدن مشکل افت قند پیدا نکرد؟؟ 

اصلا بخاطر دیابتی ک داشتی بعد زایمانت اقدام خاصی انجام داد بیمارستان؟؟

اخه منم دیابت گرفتم... ممنون میشم برام توضیح بدی 😚

راستی دیابتت رو در چ حد کنترل میکردی؟؟  ینی ناشتا و دوساعت بعد از غذات چند بود اعدادش؟؟  ...

دیابتم رو اوایل درحد سختگیرانه

اما دیدم نمیتوتم از خوراکیهای شیرین بگذرم 

راسش الان اعداد دیابتم یادم نیس

بعد زایمانم هیچ اتفاق خاصی ن برای من نه نی نی نیفتاد عزیزم

مبارکه عزیزم انسشااله خوشقدم وخوش روزی باشه😊 چقدر قشنگ تعریف کردی.

مرسی عزیزدلم😘😘😘😘

دیابتم رو اوایل درحد سختگیرانه اما دیدم نمیتوتم از خوراکیهای شیرین بگذرم  راسش الان اعداد دیا ...

خدا روشکر....

اخه میگن خطرناکه بعد از زایمان مراقبت های خاص میخواد .. من ک حسابی استرس گرفتم براش

ولی الان ک میگی مشکلی نبوده خیالم راحت شد :)