2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من,دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 80 پست
قدمش مبارک، به این میگن تاپیک نی نی سایت ممنون که از تجربت تعریف کردی،میشه اسم دکتر بیمارستان هم بگی ...

خواهش میکنم عزیزم

اردبیل بیمارستات قائم 

دکتر الهام نصیری

مامای همراهمن لیلی هادی

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادرتون هم مثل شما خوش زا بوده ؟ یا کاری کردین که نی نی زود دنیا اومد ؟ دردش هم واقعا برای م ...

نه مامانم۱۲ساعت درد کشیده بود

کلا مامانم یگف نرو طبیعی

امامن طرفدار طلیعی بودم

ولی واقعا دردش بد بودا

احساس میکردی قراره منفجر شی همراه بادرد شدید کمر و شکم

من ک گفتم دیگ غلط کنم بچه دار شم

قبل این خیلی طرفدار طببعی بودم ولی بااینکه یساعت ونیم طول کشید دردش منو کلی زجر داد

من درطول بارداری خیلی کار کردم

این اخراهم خاکشیر میخوردم باعرق کاسنی و پیاده روی زیاد

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
مال من یساعت ونیم طول کشید  همه تعجب کرده بودن

یه ساعت و نیم؟؟؟؟؟؟تازه من مدل خوبش بودم که خانوادم میگفتن خوب زود دنیا اومد

خوشیحالت،حتما از اونایی که راحت بچه دنیا میارن😊تازه بچه های بعدی زودتر میشه،فک کنم شب میخوابی صب پامیشی تا بچت دنیا اومده قبل ایکه دردی بیاد خودش میاد😂

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
متوجه نشدم😟😟😟😟 یعنی پول جداگانه نگرفت مامای همراه؟

ن عزیزم نگرفت

فقط پولی ک بیمه میده رو گرفت

نه مامانم۱۲ساعت درد کشیده بود کلا مامانم یگف نرو طبیعی امامن طرفدار طلیعی بودم ولی واقعا دردش بد ...

مرسی عزیزم 

ان شالله دانشگاه رفتن کوچولوی قشنگت

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
انشالاقدمش خیرباشه براتون عزیزم...از طرف من ببوسش... منم برج هفت زایمانمه

انشاالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم

یه ساعت و نیم؟؟؟؟؟؟تازه من مدل خوبش بودم که خانوادم میگفتن خوب زود دنیا اومد خوشیحالت،حتما از اونای ...

اره زود بدنیااومد ولی دردا وحشتناک

ینی سریییع فاصله دردا کم و شدتش زیاد شد و اصن استراحت نداشتم وای خدا یادم میفته تنم مبلرزه

مرسی ازمحبت همتون دوستای گلم

امیدوارم همه اونایی ک در انتظارن دامنشون بزودی سبز,شه و اونایی ک ردارن بسلامتی و راحتی زایمان کنن

اره زود بدنیااومد ولی دردا وحشتناک ینی سریییع فاصله دردا کم و شدتش زیاد شد و اصن استراحت نداشتم وای ...

منم دوس ندارم یادش بیفتم البته برا من گاز بی حسی استفاده کردن کلا گیییییج بودم الان اصلا یادم نمیاد آخراش چی شد دردا چطور بود هرکیم ازم میپرسه میگم نمیدونم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم دوس ندارم یادش بیفتم البته برا من گاز بی حسی استفاده کردن کلا گیییییج بودم الان اصلا یادم نمیاد ...

ن برامن فقط وسطاش یه هیوسین زدن

بعدش هرچ التماس کردم گفتت هرکاری کنیم این روند خوب حیفه و دیرتر میاد

اصن گوش ندادن بحرفم😁

انشاا...پاقدمش خیر باشه زیر سایه پدرومادرش بزرگ بشه بخت واقبالشم بلند باشه.از طرف من ببوسش .منم شنبه ...

مرسی گلم

انشاالله بسلامتی