2777
2789
عنوان

چرا واقعا من انقدر فضولم

168 بازدید | 28 پست

تو اینستاگرام همش دنبال استاک کردن بقیه هم (استاک یعنی همون تعقیب کردن مثلا طرف تو چه پست هایی و لایک کرده و کامنت گذاشته)

تازه دنبال اینم که استاک کردنم رو گسترش بدم😂🤪

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه بار یکی رو انقدر استاک کردم که فهمیدم مامان‌بزرگ قبلا دو بار شوهر کرده و پیج دختر پسرعمه بابا ...

توروخدا به منم بگو چجوری استاک کردی؟ منم میخوام در این حد یکیو استاک کنم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

من پیج مادر شوهر معلم کلاس اولم پیدا کردم:))))

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

توروخدا به منم بگو چجوری استاک کردی؟ منم میخوام در این حد یکیو استاک کنم

ببین برو تو پیج باباش یا مامانش رو پیدا کن و فامیلیش رو تو فالویینگ هاشون سرچ کن کم کم فامیلاشون رو پیدا میکنی و بهم ربطشون میدی بعد حالا اگه تو پیج یکی از اون فامیلا اعلامیه ترحیمی چیزی پست کرده بودن میتونی بقیشو رو هم پیدا کنی اگه طرف حدود ۳۰ اینا سالشه فیسبوک هم چک کن چیزای جالبی گیر میاری 

ببین برو تو پیج باباش یا مامانش رو پیدا کن و فامیلیش رو تو فالویینگ هاشون سرچ کن کم کم فامیلاشون رو ...

مرسی واقعا

چجوری پیچ زنشو پیدا کنم؟ چون زنای زیادی رو فالو داره؟

ناموسا چجوری؟

اسمو فامیلش یادم مونده بود بعد ۱۲ سال رفتم پیج اینستاش رو پیدا کردم بعد بچه هاش بعد شوهرش و بعد از اون فامیلای شوهرش .‌... خواهرش شوهرهاش و.. سایر بستگان و اشنایان

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

مرسی واقعاچجوری پیچ زنشو پیدا کنم؟ چون زنای زیادی رو فالو داره؟

اوه طرف متاهله 

خب کامنت پستاش رو بخون طبیعتا زنش کامنت گذاشته و یه چیزی گفته از ریپلای آقاهه میتونی بفهمی زنشه یا نه

اوه طرف متاهله خب کامنت پستاش رو بخون طبیعتا زنش کامنت گذاشته و یه چیزی گفته از ریپلای آقاهه میتونی ...

فکر بد نکنیا😂من خودمم متاهلم 

اول اینکه طرف خواننده محلیه پبجشم ۳۹ کا ۵۰۰ فالور داره مثلا زنا براش کامنت میذارن با این علامت ها ریپلای میکنه🙏🏻ولی یه زنه کامنت میذاره واسش بوس و یا قلب میذاره احتمال داره اون زنش باشه؟😂مثلا تو کانالش همون زنه تو قسمت گروه براش کامنت گذاشته قلب من امکان داره زنش باشه؟ هرچقدر جواب نداده