من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در بیحال ترین حالت ممکن...خونه ترکیده..خریدا رو میز..ظرفا کثیف..
من جلو کولر گوشی به دست ..دچار فروپاشی روانی شدم یه ساعت پیش هم سیگار کشیدم متاسفانه
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
ایول شوهر من رژیم دوست نداره البته چاق نیست ولی با من همراهی نمیکنه میگه هر چی دوست داری بخور
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
در بیحال ترین حالت ممکن...خونه ترکیده..خریدا رو میز..ظرفا کثیف..من جلو کولر گوشی به دست ..دچار فروپا ...
یه شات قهوه بخور به جای سیگار
دندونات داغون میشه
سیگاری نیستم در ماه شاید یکی دو نخ فقط ..حالم بد بود کشیدم
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
سر دردم صاحب خونه 4ملیون کشید روی پول اجاره میدونه نمیتونیم بلند شیم شرایطش نداریم اون میتازونه دلم ...
وای چه خبره چقدر بیرحم ۴ میلیون خیلیه
انشالله به زودی زود صاحب خونه بشی
حوصلم سر رفته شام خوردم شوهرم رفته پیش دوستاش الان دیگه میادپیش جوجه هام نشستم نگاهشون میکنم😐😂🐥وا ...
من عاشق جوجه هستم امسال خیلی خودمو کنترل کردم جوجه نگرفتم 😆
هر سال ده تا ده تا میگرفتم