2777
2789

بچه هاتجربه هاتون رو به اشتراک بزارید شغلتون چیه و چند سالتونه از کی وارد کار شدید و اولش چیکار کردین که رفتین تو این شغل مثلا پارتی داشتین یا چی....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نام خدا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دانشجو فرهنگیانم 

یه مدت زبان درس میدادم 

دیگه نمیدم 

همینن مجردم هستم

اها دارم میرم کلاس رانندگی این تابستونم میخوام برم ی سری چیزا یاد بگیزم برای شغل دوم

پارتیم ن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

۱۸ رتبم خیلی بالا بود شدم مشاور قلمچی

بعد کارشناسی رفتم شرکت مربوط به رشتم سرکار

بعدش مهر و‌صلاحیت گرفتم کمکم خودم کار راه انداختم

الانم که ۳۰ سالمه

مامان دوتا گل پسر

۲۶معلمم دوساله معلم شدم از ۴۰۲.ازمون دادم بدون پارتی البته پارتیم خدابوده همیشه❤🥰

رشتتون علوم تربیتی بثده یا فرهنگانی بودین؟ اخه منم رشتم علوم تربیتیه امیدی به معلم شدن ندارک چون میگن مصاحبه سخته و فلان

از 25 سالگی و بعد ازدواج شروع کردم اول دو جای بی ربط به رشته ام کار کردم هر دو رو از دیوار و سایت پیدا کردم

بعد 26 سالگی وارد رشته خودم شدم تا 30 سالگی کار کردم و در دو جا کار کردم و سمت سرپرست آزمایشگاه داشتم.بعد دیسک کمر گرفتم و از پارسال خونه نشین شدم و بیمه بیکاری میگیرم.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
رشتتون علوم تربیتی بثده یا فرهنگانی بودین؟ اخه منم رشتم علوم تربیتیه امیدی به معلم شدن ندارک چون میگ ...

کلا همه ی استخدامیا مصاحبه دارن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

رشتتون علوم تربیتی بثده یا فرهنگانی بودین؟ اخه منم رشتم علوم تربیتیه امیدی به معلم شدن ندارک چون میگ ...

نه من لیسانس علوم پایه داشتم ازمون استخدامی دادم بلافاصله بعد گرفتن مدرکم

فک کنم حدودای ۲۲بودم که ارز دیجیتال آموزش دیدم یه مدت کار کردم ولی ادامه ندادم 

بعدشم چیزای دیگه رو آموزش دیدم 

الآنم که باز شروع کردم تو بازار فارکس دارم ادامه میدم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

۲۲ از پارسال ترم ۸ جایی حسابداری قبلش هم دوره دانشجویی پاره وقت کار کردم حتی کارورزی هم رفتم

اها یعنی یه سال دانشجویی همینجوری کارورزی کار کردین بعد مشغول شدین؟