2777
2789

حالا نمیدونم اون منو ساده فرض کرد یا چی😂😐

ولی برگشته میگه امیرکبیر مهندسی کامپیوتر میخونه 

و پزشکی دانشگاه تهران

می دونید من چی گفتم؟ موفق باشی با فیس پوکر😂😂😐

شما بودین باور میکردین؟

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

؟؟؟؟؟

اصلا قانون همچین اجازه ای میده؟ چاخان

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
یکیم بود میگفت پزشکی دانشگاه رازی میخونمحالا دانشگاه رازی اصلا رشته پزشکی نداره واسه وزارت علومه کلا ...

😂😂وای

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

مگه میشه 😐

شاید شناور در تخیلاتش بوده... 

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

نه رشته سوم رو ازت مخفی کرده 🤣🤣🤣

😂اون رو میگفت یا سکته میکردم یا ی لگد میزدم بهش

؟؟؟؟؟اصلا قانون همچین اجازه ای میده؟ چاخان

اممیر کبیر آزاد داره؟

آزاد و دولتی 

شاید بشه 

ولی چرا حس میکنم طرف ب شعورم توهین کرد😂😐

بگو واا چ سطح پایین من پزشکی شریف میخونم

😂😂😂👍🏻