2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راه دیگه ای نیست و همه ی راهارو رفتید و نشده

نه عزیزم چه بدی اتفاقا همچین زنی بنظر من خیلی قوی و مستقله که تونسته از پسش بر بیاد بهش افرین میگم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

اینم بهت بگم 

مردم برای سرگرمیشون همیشههه یه حرفی میزنن 

بهترینم باشی بازم یچیزی پیدا میکنن پشتت بگن

مهم نباشه برات

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

پدر دختر پشتش هست یا ن

خونه ای که توش دارم زندگی میکنم پدرم خرید کوچیکه راضی نیستم اما واسه خودمونه دیگه اما من تنها شم از پس کارای خونه برنمیام روابطم با همسایه ها خوب نیست کسیو نمیشناسم باهاشون ارتباط نگرفتم همش تو خودم هستم تو خونه

بعد از طلاق هم احتمال داره برادرم سرم هوار بشه و خونه از دستم دربیاد 

واقعا بهش نیاز دارم اما فعلا پول ندارم سعی میکنم زودتر برم

سلام عزیزم خدا بهت کمک کنه خواهر ان شاءالله بتونی بهترین تصمیم رو بگیری که کمترین آسیب رو ببینی..

یادت باشه مهم آرامش روح و روان خودته .

موسسه روان شناسی هست رایگان مشاوره میده تلفنیِ

تماس بگیر صبح ها۸تا۲ظهر به مشاوره مربوطه وصلت میکنن 

راهکارا خوبی میدن رایگان هم هست 

02533130044

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!