2777
2789
عنوان

اگه یه روز به جنس مخالف تبدیل می شدید چیکار می کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست

تابستونا شلوار و تیشرت نخی سفید میپوشیدم ،صندل اسپورت،

موها کوتاه 

از شر این گرما راحت میشدم 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

من اگه مرد میشدم هیچوقت هیچوقت خیانت نمیکردم به زنم. و سعی میکردم بهترین مرد دنیا باشم محبت و توجه کنم. زنمو ببوسم بغل کنم براش هدیه بخرم. بیرون ببرم. موقع ناراحتی و گریه کنارش بشینم و دلداریش بدم. 

حسرت های دل خودمه 🥺🥺🥺🥲که شوهرم با اینکه خوبه ولی اخلاقش فرق داره برام انجام نمیده و حسرتش مونده رو دلم.اگه مرد بشم میشم گوش شنوا برا درد های زنم.میشم مرحم زخماش نه نمک رو زخماش.دلشو هیچوقت نمیشکنم چون با یه امیدی اومده خونه ام🥺🥺🥺🥺🥲

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرپا جیش میکردم ببینم بردش چقدره 

میرفتم یه شغل فنی خوب یاد میگرفتم 

به خواهرام خیلی محبت میکردم  چون خواهرا برادراشونو خیلییی دوس دارن. حداقل اطراف من

پول میگرفتم میرفتم خواستگاری دخترا تا پارتنرشون بیاد بگیرتشون یا چه میدونم اعتماد ب نفسشون بیشتر بشه اینو تو همین سایت فهمیدم که هر روز تاپیک ازدواج میزنن یه کم صبر ندارن

اسمم نظر همسرمه

تا جایی که جا داشت برای پدرم پسری میکردم نمی‌داشتم دست به سیاه و سفید بزنه کارای مادرم رو انجام میدادم و سعی میکردم اگه همسر داشتم بهترین و با وفاترین همسر باشم الان در موقعیت خانم سعی میکنم برای خانوادم بهترین دختر بهترین همسر و بهترین مادر باشم خدا کنه همین طور باشم

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
زیپو میدادم پایین ترتیب چندتا دختر بد ذات دور و ورمو میدادم😁

اگه زن داشتی و اونم مثل خودت بود چی

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

زیپو میدادم پایین ترتیب چندتا دختر بد ذات دور و ورمو میدادم😁

خدا شناختت بهت شلوار زیپ دار نداد  

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
الهی عزیزمممباور کن انگار حرف دل منو زدیاگه همچین شوهری داشتیم چی میشد

هعیییی😭😭😭😭

ناراحت نباش مردا کلا بی احساسن

این زندگی همونی نبود که تو بچگی آرزوشو داشتیم

این زندگی همونی نبود که تو بچگی آرزوشو داشتیم

واقعا

آرزویی که تو دلمون موند فکر نکنم همچین مردی اصلا وجود داشته باشه اصولاً یا پول دارن اخلاق ندارن یا اخلاق دارن پول ندارن یا هردو رو دارن قیافه ندارن🤣🤣