2777
2789

سخت میگیرن  خسته شدم ، نمیزارن برم رشته دلخواهم.. 

کار دلخواهم..

میگن فلان رشته برو ب درد ما بخور..فلان..

یا فلان کارکن..

دیونم کردن..

ارشد سخته نمتونم برم ، میگن برو ارشد زمین شناسی من بلدنیستم قبول نمیشم این درساروسخت

ارشد کلاسخت پایانامه سخت

خسته شدم خدایا یا منو بکش یا ازدواج کنم برم ، بخداازدواج بدنیست ازداداش من سختگیرترکسی نبود خانمشم انچنلن خوب نیس ک بگم چون خانمش عالیه..ن ،واقعا ازدواج خیلی مشکلات منوحل میکنه ،دیگ خسته شدم ازین سختگیرای خانداده هی عمرم تباه شد مجبورم حرفای ایناگوش کنم

چرا ازدواج نمکنم اخه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و امثال ما متاهیلیم درس نچ کار نچ و.... نچ نچ

هییی  خدا  

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
ازدواج کنی شوهرت همون کارو میکنه

داداش من از همه بدتربود الان عالیه باهمسزش ، حتی دلم نیسکخت کسیومعرفی کنم ب ازدواج بهش میگفتم کسیوبدبخت نمکنم

الهی به حق صاحب الزمان ازدواجت هرچی زودتر جور بشهولی فکر نکن با ازدواج همه مشکلاتت حله و بخاطر این ف ...

دیگ نمیشه واقعا هرچی باداباد ،  

ازدواج کنی شوهرت همون کارو میکنه

مرسی انرزی مثبتت

مرسی انرزی مثبتت

واقعیت میگم خودم تازه نامزد کردم بااینکه مثلا پیشم نیست طرف ایران نیست بازم بیرون رفتن اینا همش میگه نرو درصورتی که من مجردی بابام اصن کاریم نداشت شاغل بودم درسمو. کامل تموم کردم و... الان پشیمونم

واقعیت میگم خودم تازه نامزد کردم بااینکه مثلا پیشم نیست طرف ایران نیست بازم بیرون رفتن اینا همش میگه ...

برای شما برعکس شده.. ایساللا برا ماهم برعکس بشه البته برای شمام درست بشه ایشالا همچی..   الان قصیه همین برعکس شدنه

من و امثال ما متاهیلیم درس نچ کار نچ و.... نچ نچ

حد اقل میتونیم شوهرو رام کنیم خونواده نمیشه شوهرم اوایل گیر میداد ولی الان نه ، اما خونواده نه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد