2777
2789

نابغه ای که تونست با روزی ۱۲ ساعت زبان خوندن از ۵ سالگی نوزده زبان زنده دنیا رو یاد بگیره و تدریس کنه . 

علی پیرهانی با قدرت تکلم ۱۹ زبان بعد از دکتر جکسی ریچاردز آمریکایی که می تواند به ۲۳ زبان جهان صحبت کند، دومین فرد چند زبانه ی جهان است.

این زبان­ها عبارتند از فارسی، انگلیسی، لاتین، آلمانی، فرانسه، اسپانیایی، ایتالیایی، پرتغالی، سوئدی، هندی، عبری، عربی، ترکی استانبولی، سواحیلی، اسپرانتو، رومانیایی، مالایی، کردی، پهلوی، اردو و اوستایی.  ایشان در حال حاضر دارای دو مدرک کارشناسی در رشته­ های ادبیات انگلیسی و حقوق، و مدرک کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در رشتهْ حقوق بین­ الملل بوده و در حال حاضر بنیان­گذارو مدیرعامل مرکز عصر چندزبانه­ می­باشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزارماشالله چشم بد بدور الهی🧿

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

حالا ما از کلاس هفتم تا دوازدهم کتاب زبان انگلیسی داریم ، باز نتونستن این کتابا رو جوری تالیف کنن که حداقل این زبانو کامل مسلط بشیم🤣🤣 یه انگلیسی هم نتونستن اصولی یادمون بدن.

حالا ما از کلاس هفتم تا دوازدهم کتاب زبان انگلیسی داریم ، باز نتونستن این کتابا رو جوری تالیف کنن که ...

تو ۱۴ سالگی تونسته نهج البلاغه رو به سه زبان فرانسوی آلمانی و انگلیسی ترجمه کنه 

ما اون موقع داشتیم الفبای انگلیسی یاد می گرفتیم 

واقعا هزار ماشالله مصاحبش هست ببین چیا گفته فقط

والا اینا کمیاب ترین فرد جهانن هزارماشالله به این همه قدرت و اراده

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

هر بچه ای که نمیتونه .. اون خودش ضریب هوشی بسیار بالایی داشته .. ربطی به مامانشم نداره ... ک مثلا بخاطر این بوده ک مامانش کلاس گذاشتتش یا بهش یاد داده ... هر بچه ای یجوره باید طبق توانایی بچت ازش توقع داشته باشی 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
واقعا هزار ماشالله مصاحبش هست ببین چیا گفته فقط

الان چندسالشه