2777
2789
عنوان

دقیقا بلاایی ک دوست داشتن سر من بیاد سرخودشون اومد کارما❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا داشتید جدا میشدید؟

من دوساله ازدواج کردم شولرم روزای اول دست بزن داشت بددهن شکاک بود بعد س ماهی ک قهر بودم خاستم طلاق بگیرم افتاد غلط کردن منم فرصت بهش دادم. ک خداروشگر خوب شد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
درسته عروس و بچه ها گناهی ندارنولی اونا حقشونه واقعا ببین زندگی همینه دست و پشت دست

اره من دلم شکست باپیامش 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یعنی روز میشه منم ببینم دخترخاله همسرم داره تقاص پس میده هی خدا دعا کنید خدا براش یه مشکل بزرگ درست کنه زندگی مو خراب کرد حرومزاده الهی روز خوش نبینی دعا کنید دوستان 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
اره من دلم شکست باپیامشش اصلا کینه ای نیستم و کینشو ب دل نگرفتمم اما جلو چشمهه .یااینک من با پدر بدب ...

عزیزم بنظرم حالا که تاوان پس داد کینشو از دلت بریز بیرون به هر حال اون اگه اینکارو کرده بخاطر دشمنی با شوهرت بوده و ربطی به تو نداشته و نسبت نزدیکی هم باهات نداره و مجبور نیستی همیشه چشم تو چشم بشی

کاش همیشه خود کسی ک دل سیاه و... هست پس بده نه اعضای خانوادش

اخ همون پسرش ک الان. زنش رفته برای طلاق لات بی سرپاهستش .همون باشوهرم میومد دادگاه من بیچاره باپدرم بی کس میرفتیم دادگاه حالااون میومد ک اگ مثلا ب همسرم لج کنم دعوا کنم اون بامن دعواکنه😑

اره من دلم شکست باپیامش

حق داری 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین طلاق آنقدر بد نیست که یکی رو به موت بشه و عذاب بکشه یا زندگی مادرش به درد جرز بخوره و آبروی خا ...

من شوهرم روزااول زندگی شکاک بددهن بود ک س ماهی قهر کردم برگشتم حوب شد 

اونم خانومش دوقلو دختر داره بیچاره دیگ نمیرس ب خونه زندگیش برس زیاد واقعا حق دار من ی دونه بچه دارم تمام وقتم کم میارم براش الان پسره بیرونش کرده میگ نمیرس هرروز گردگیری کنه مثلا😑 بعدم طلاق بد نیست 

ولی اونا کلا دوست دارن خاندان پدر شوهرم یعنی حتی عمو عمه های شوهرم هم ب ی شکل بیچاره شن چ طلاق باش چ هرچی 

تشویق شوهرم میگردن برای طلاق ک سر خودشون اومد 

خب عموی پدرشوهرم برااین زمین گیر شده ک دوتا نوه دخترش اواره میشن و اینکه چون پسرش مقصر دادگاه گفته باید کل مهریه زن رو بدن و... 

یعنی روز میشه منم ببینم دخترخاله همسرم داره تقاص پس میده هی خدا دعا کنید خدا براش یه مشکل بزرگ درست ...

انشاالله 

تاوان مید صبر کنننننن

عزیزم بنظرم حالا که تاوان پس داد کینشو از دلت بریز بیرون به هر حال اون اگه اینکارو کرده بخاطر دشمنی ...

ب جون بچم من ن ادم کینه ای هستم ن کینشو ب دل گرفتم الانم بخدا همیشه میگم خداکمکشون کنه عروسشون برگرده بخاطر دوتا دختراش 

من این مدت ک دیدم این بلاهاسرشون اومد زندگیشون جهنم شده خب زمین گیر شدن ناراحتن توخودشونن فردا دوتا نوه دخترش اواره میشن 

گفتم برای من همین مسخه رو پیچیدن سر خودشون اومد