2777
2789

یا بزارم بمونه صفر [[ به نظرم به خاطر نحوست و سنگینی ماه صفر ]] دربیاد بعدش انجام بدم ؟ 

چله های [ چهله ، ۴۰ روز " یا ۴۰ بار " ] باطلی ( از اعمال باطل سحر : سوره ها و ادعیه ی شرعی باطلی رو انجام میدم 

مقطعیه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقطعیه

اون که بله مقطعیه

ولی فکر اونجاشم کردم ( وسطای چله یا بعدش : حرز امام جواد علیه السلام دارم اونو استفاده میکنم : میگن حرز کبیر ( و صغیر ) امام جواد ع جلوگیری میکنه از سحر جدید یا تمدید سحر قدیمی و چشم و نفرین و ۸۰ تا خاثیت مهم و اساسیِ دیگه داره ) 

این حرز امام جواد ( کلا هر حرزی ) : باید باید طبق مزاج اختری باشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره 

اون که بله مقطعیهولی فکر اونجاشم کردم ( وسطای چله یا بعدش : حرز امام جواد علیه السلام دارم اونو استف ...

اونم اگ‌اصل معتبر باشه . بعدم شرف شمس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بسته به سحر باید بررسی بشه هر کدوم زمانی داره

اینطور که تجربه کردم دائم تمدید میکنن و یا سحر جدید میگیرن ( دائمی و مادام العمر نیست ) چرا دائم میگیرن : 

آخه ما تو خونمون هر سال قربانی ذبح میکنیم ( اونا نمیدونن باطل سحره ؛ من میدونم ) : ذبح حیوان قربانی یکی از بهترین خنثی کننده و باطل سحرها س ( یعنی هر سال خود به خدایی باطل میشه با قربانی ) 

+ هر سال یه بار میریم مشهد ( بعضی سالهام یه سال درمیون ) : زیارت ضریخ یه امام معصوم باطل سحره : تاپیکشو زدم این اواخر [ مسجد جمکران ]  [ مخصوصا امام رضا ] 

احتمال ۱۰۰ درصد جادوگری که میرن پیشش یا تلفنی سفارش میدن اون بهشون میگه که فلانی جادوهاش باطل شده 

اینطور که تجربه کردم دائم تمدید میکنن و یا سحر جدید میگیرن ( دائمی و مادام العمر نیست ) چرا دائم میگ ...

چنین چیزی نیستش عزیزم

این قربانی که شما میگی بیشتر حکم پاکسازی داره نه باطل کننده

درمورد تمدیدش چیزی نمیتونم بگم چون نمی‌دونم چه طلسمیه از چی استفاده شده بفهمم بهتر میتونم بگم

ولی چیزی که هستش انگار بیشتر باعث مشکلات مالی میشه

چنین چیزی نیستش عزیزماین قربانی که شما میگی بیشتر حکم پاکسازی داره نه باطل کنندهدرمورد تمدیدش چیزی ن ...

بله قربانی : درسته نوعی پاکسازی محسوب میشه .

برای من اوایل به مدت ۸ سال ( از سال ۹۴ : بستگی در بخت [ و جن عاشق و جن مزاحم ] : دستشون سال ۱۴۰۰ رو شد [ فقط من فهمیدم ؛ حتی خود گیرنده ی سحر هم نمیدونست فهمیدم : ابن اواخر فهمیده باطل میکنم : احتمالاً جادوگره بهشون مبگه این باطل میکنه ]

و ۲ سالی هم میشه که خودم فهمیدم بستگی در راه های رزق و روزی هم گرفتن [ از شبی که فهمید آزمون های استخدامی شرکت کردم ] و ۲ ساله یک ریال دستم نمیاد یعنی زیاد میاد ولی سر هیچ و پوچ از دستم میره من حتی نمیتونستم یه حرز ۵۰۰ هزار تومنی رو بخرم پولم میرفت به چیزای متفرفه ( اینم چطور شد خریدم ؛ اون زن و مادرش مریضی گرفته بودن ۲ ماه ، این دکتر اون دکتر و بستری و ... : این بین ما رفتیم قم و جمکران از قم خریدم : نماز امام زمان ( عج ) مخصوصا که این امام معصوم زنده هستن ) ؛ زیارت حضرت معصومه [ خلاصه پاکسازی شدم ؛ برگشتیم شهرمون تونستم حرز بخرم میگم از اون میگم پاکسازی ؛؛؛ پارتنر سابقمم بینهایت باهام خوب شده بود ( از سال ۹۹ به اینور به خاطر همین پسره برام سحر میگیرن ) [ از سال ۹۹ با خواهر زنداداشم دوست بودن که چند ماهیه دختره رو ول کرده ] ؛ دوباره باهام خیلی بد شده . البته من دیگه نمیخوامش ولی برای زنداداشم و مادرش مهم نیست کی باشه (( قبل اینکه برم تو رابطه و ازدواج ، اول باید اینا رو بشونم سرجاشون چون هزار درصد مطمئنم زنداداشم به بچمم صدمه میزنه " خصوصا اینکه خواهر زنداداشم مهاجرت کرده آمریکا برای همیشه ، نگرانن مسره بیاد سمت من

بله قربانی : درسته نوعی پاکسازی محسوب میشه .برای من اوایل به مدت ۸ سال ( از سال ۹۴ : بستگی در بخت [ ...

عزیزم پاکسازی باعث باطل سحر نمیشه

فقط برای مدتی پاکسازی میشه خصوصا اگه مدام بگیرن 

حزر هم باطل نمیکنه یه جور حکم یه هاله محافظ رو داره 

خیلی چیزارم نمیتونم بگم

عزیزم پاکسازی باعث باطل سحر نمیشهفقط برای مدتی پاکسازی میشه خصوصا اگه مدام بگیرن حزر هم باطل نمیکنه ...

خب پس چه چیزی باطل میکنه ؟

یعنی قدرت جادوگر از قدرت خدا و اولیای خدا بزرگ تز و والاتره ؟!

البته جادوگرشون صُبی یهودیه 

اینو مطمئنم زیارت کعبه _ مسجد الحرام باطل میکنه و ایضاً زیارت ضریح امام رضا ( سرچ کردم گویا استاد بزرگ علوم غریبه شیخ بهایی موقع ساخت حرم و صحن عتیق اونجا طلسم باطلی نوسته و گذاشته ) بقیه ی حرم های ائمه رو نمیدونم 

و ۲ دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی ( از اینایی که موکل رحمانی دارن ) تو شهرمون پیدا کردم ( چنتا معروفشم هست فعلا نرفتم ) ؛ به دوتا از کاربلدها گفتم هر دوشون حرز امام جواد رو انکار کردن 😳 ؛ 

من به یکیشون ( سیده ، هم خیاطه هم دعانویس ) گفتم برای باطلی : سوره و ادعیه میخونم + ختم قرآن ( خندید گفت با اینجور چیزا خودتو خسته نکن ؛ ختم قرآن چه ربطی داره به باطل سحر [[ من موندم دعانویسم میتونه با چنتا شکل و خط و خطوط سحرهامو بازطل کنه ولی خواندن بقره و امثالهم نه ! ]]

گفت چند روز بعد ایام قمر در عقربه " یکی از گزینه های ایام نحس " شنبه تموم میشه یکشنبه بیا برات باز کنم ( چند ماه قبل رفته بودم ) 

یکشنبه [ روز سعد اکبر ] نرفتم گفتم اول برم پیش یه ملا استخاره بگیرم ( طبق ساعت استخاره ؛ به روز نحس هم نیوفتاده بود ؛ اینم استخاره هاش بنابر تجربه ی من و بقیه ی مردم غالباً درست درمیاد ) نیت کردم برم پیش سید خیاط گفت بی فایده س هم ضرر مالی هم ضرر جانی ؛ تو دلم یه نیت دیگه کردم از خریدار جادو انتقام بگیرم از طریق ۲ تا دستور انتقامی که بلدم بعد که انتقام گرفتم برم پیش سید خیاط : گفت زحمت داره استقامت میخواد استقامت داشته باش که نتیجه ش عالیه . ( ۱ سال قبلش هم پیشش استخاره گرفته بودم علیه اونا اون ۲ تا دستور انتقام رو انجام بدم چنتا استخاره ی دیگه هم کردم برای کارهای دیگم : به دستور انتقام گفت زحمت داره استقامت میخوهد ولی حتما برو دنبالش که به همه ی استخاره هات میارزه )

خب پس چه چیزی باطل میکنه ؟یعنی قدرت جادوگر از قدرت خدا و اولیای خدا بزرگ تز و والاتره ؟!البته جادوگر ...

راست میگه باطل نمیکنه این چیزا خودتو خسته نکن

بحث قدرتش نیست بحث اصولی بودنشه

شما برای درست کردن قرمه سبزی نمیری نخود بریزی صرفا چون حبوباته

نمی‌دونم متوجه منظورم میشی یا نه اما هرچیزی اصولی داره

انتقام بخوای بگیری میشه

استقامت چی 

هرچیزی تاوانی داره

بخوای از اونا انتقام بگیری از طریق طلسم و این ها باید تاوانشو بپردازی عزیزم

راست میگه باطل نمیکنه این چیزا خودتو خسته نکنبحث قدرتش نیست بحث اصولی بودنشهشما برای درست کردن قرمه ...

بله الآن گفتید فهمیدم اصول داره

پس بعد انتقام میرم پیش اون دعانویس باطل سحر کنه 

۲ تا دستور انتقام ( نه سمت طلسم سیاه نمیرم ) : ۱ : زیارت عاشورا و علقمه و معراج . ۲ : دعای علوی مصری

( از نی نی سایت یاد گرفتم : دستورش تو تاپیک : میشه با آب خالی غسل باطل سحر کرد : ص ۸ گذاشتم )