خب پس چه چیزی باطل میکنه ؟
یعنی قدرت جادوگر از قدرت خدا و اولیای خدا بزرگ تز و والاتره ؟!
البته جادوگرشون صُبی یهودیه
اینو مطمئنم زیارت کعبه _ مسجد الحرام باطل میکنه و ایضاً زیارت ضریح امام رضا ( سرچ کردم گویا استاد بزرگ علوم غریبه شیخ بهایی موقع ساخت حرم و صحن عتیق اونجا طلسم باطلی نوسته و گذاشته ) بقیه ی حرم های ائمه رو نمیدونم
و ۲ دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی ( از اینایی که موکل رحمانی دارن ) تو شهرمون پیدا کردم ( چنتا معروفشم هست فعلا نرفتم ) ؛ به دوتا از کاربلدها گفتم هر دوشون حرز امام جواد رو انکار کردن 😳 ؛
من به یکیشون ( سیده ، هم خیاطه هم دعانویس ) گفتم برای باطلی : سوره و ادعیه میخونم + ختم قرآن ( خندید گفت با اینجور چیزا خودتو خسته نکن ؛ ختم قرآن چه ربطی داره به باطل سحر [[ من موندم دعانویسم میتونه با چنتا شکل و خط و خطوط سحرهامو بازطل کنه ولی خواندن بقره و امثالهم نه ! ]]
گفت چند روز بعد ایام قمر در عقربه " یکی از گزینه های ایام نحس " شنبه تموم میشه یکشنبه بیا برات باز کنم ( چند ماه قبل رفته بودم )
یکشنبه [ روز سعد اکبر ] نرفتم گفتم اول برم پیش یه ملا استخاره بگیرم ( طبق ساعت استخاره ؛ به روز نحس هم نیوفتاده بود ؛ اینم استخاره هاش بنابر تجربه ی من و بقیه ی مردم غالباً درست درمیاد ) نیت کردم برم پیش سید خیاط گفت بی فایده س هم ضرر مالی هم ضرر جانی ؛ تو دلم یه نیت دیگه کردم از خریدار جادو انتقام بگیرم از طریق ۲ تا دستور انتقامی که بلدم بعد که انتقام گرفتم برم پیش سید خیاط : گفت زحمت داره استقامت میخواد استقامت داشته باش که نتیجه ش عالیه . ( ۱ سال قبلش هم پیشش استخاره گرفته بودم علیه اونا اون ۲ تا دستور انتقام رو انجام بدم چنتا استخاره ی دیگه هم کردم برای کارهای دیگم : به دستور انتقام گفت زحمت داره استقامت میخوهد ولی حتما برو دنبالش که به همه ی استخاره هات میارزه )