2777
2789

رفتم مغازه ی سر کوچمون(بخاطر گرون فروشی هیچوقت تا جاییی ک بتونم نمیرم) 

خلاصه رفتم بالای 100هزار تومن خرید داشتم 

من عادتمه کاپچینو میخورم 

بهش گفتم یکیم از اون بده 

زمانی ک داشت میکند مال من سالم کنده شد ولی بعدی پاره شد ریخت رو خودش 

زنیکه ی پرو برداشته به من میگه باید این پاره شده روببری! حالا نصفشم ریخته بود رو خودشاا!! 

گفتم من نمیخوام میشه اونی ک سالمه رو بدین گفت ن نمیشه اگه تو نمیخواستیش ک پارع نمیشد این بمونه اینجا حیف میشه خوب تو میخوای بخوریش  دیگه همینو ببر😐

دوباره گفتم خانوم لطفا اونو بدین به من من اینو نمیخوام 

برگشته داد میزنه برای دکوری ک نمیبریش میبری بخوری!! 

منم تموم وسایلی ک میخواستم بخرمو گذاشتم اومدم بیرون 

بماند ک هر جنسیو برمیداری 5تومن گرون تر از قیمت روش میکنه تو پاچت! 

به نظرتون زنگ بزنم به تعذیرات؟؟؟ کاری میکنن؟؟ 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

خوب من پول کامل میدم باید جنس پاره شده ببرم؟؟ 

خوب درست میکندی ک پاره نمیشد به من ربطی داره؟؟ 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

خوب کاری کردی

ولی بخای به تعزیرات زنگ بزنی مدرک و فیشی برای گرون فروشی نداری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردیولی بخای به تعزیرات زنگ بزنی مدرک و فیشی برای گرون فروشی نداری

عزیزم برای پدرم رفتم سیگار بگیرم همه جا میدن 20تومن این میده 25تومن! اعتراضم میکنی 

میگن خوب نخر مجبورت کردیم؟ 

ولش کن

اعصابمو بهم ریخت دادو بیداد راه انداخته بود 

بهش پول نده ازش نخر ولش کن فروشندگی بلدنیستن میان پشت مغازه

اخه من پول کامل اون محصولو دارم میدم 

انتظار دارم کالایی ک برمیدارم پلمپ باشه! نکه پاره! 

کار خوبی کردی و دیگه تحت هیچ شرایطی نرو اونجا. به تعزیرات هم بگو شاید بیان

شمارشو ندارم از کجا بگیرم؟ 

😂چ زن بدیه واقعا رفتارش با مشتری اصلا درست نیست اصلا مشتری مداری بلد نیستن بعضیا

همنجور ک اون پولشو کامل کارت میکشه خوب منم انتطار دارم جنس پلمپ بهم بده