2777
2789

پدر شوهرم فوت شده....

اون لجن هم کلا دوتا پسر داره یه دونه نامزد من یدونه مجرد۳۰ساله

نامزد من مرد دلرحمیه... تا یکی خودشو میزنه به ننه غریبم بازی .. نامزدم جونشم میده براش...

اینو بگم تو سه سال نامزدی هرچی شوهرم کار میکنه خرج مادر و برادرش کرده... اون ته مهای حسابش هرچی بمونه باهم دوتایی بریم بیرون یا خوراکی برام بخره....💔🥲

من میدونید کو..نم از کجا میسوزه؟ پدرشوهرم خدابیامرز ۴ هکتار زمین کشاورزی داره........؟ مادرشوهرم هرسال محصول کاشت و برداشت میکنه... بعد این شخص مگه میشه دستش خالی باشه؟ ...

اینا از دلرحمی نامزدم سو استفاده میکنن پولاشو میخورن.

..روزی که اومدن خاستگاری من.. نامزدم یه ماشین هم داشت...مادر شوهر لجن  انقد تو گوش شوهرم خوند.. دوروز دیگه زنت طلاق میگیره ماشینتو میکشه بالا...سر شوهرم کلاه. گذاشت اونم  رفت ماشینو زد به نام برادرش..!

نامزدم بنده خدا  برا خرج زندگیش دارع شهر دور میره سرکارر...

مادر شوهر لجن یه تیکه زمین نمیده دست شوهرم تا خرج زندگیشو با همون زمبن در بیازه😭😭

خیلی زن کثیفیه...  اخه احمق.. پدرشون مرده این زمین حق بچه هاست... حقشونو بده  برن کشاورزی کنن!

لجن راست راست تو چشای من نگاه میکنه میگه ۴ هکتار زمبن کساورزی جوابگوی دوتا خانوار نیست.....

اخه پیرزن احمق اون روزایی ک شوهرم تو زمین برات کار میکرد مفت میخوردی  جوابگو بود..... حالا ک داره تشکیل زندگی میده زمینا جوابگو نیست؟

اون پسر مجردشو انداخته تو زمین  کشاورزی میکنه برا خودش سهم نصف نصف برمیداره... ماشینارم زده ب اسمش.. داره اونو باد میکنه بره  براش زن بگیره اون زنه هم بدبخت کنه🥲💔

ولی من همیشه از خدا میخام خدا انقد بهمون رزق و روزی بده محتاج کسی نباشیم...

ادم میشناسم با ۴۰۰ متر زمیین داره خرج ۳ تا خاتوادا رو در میاره شاهانه زندگی میکنن.. بعد زنه لجن بمن میگه ۴ هکتار زمبن خرج ۲ تا خانوار نمیده..خدا لعنتش کنه همونطور که سد شد برا رزق و روزی ما... انشالله زمینش حرام بره اون بخشی که حق سوهرمه هیچی عمل نیاد

مادر سوهرم با ۷۰ سال سن هنش فکر خوش گزرونیه.. البته هرکی میبینتش فکر میکنه ۸۰ ۹۰ سالس...

شما فکر کنین پیرزن تنها  خودش  پا میشه تنهایی سوار اتوبوس میشه میره مشهد.. 😐

از خونش تا مشهد یک روز کامل راهه نزدیکم نیست....

یه وضعی شده بود هفته ای یبار میرفت مسهد

.....

باز خنده دارش اینجاست زنیکه احمق خودشو میزنه به غش و ضعف...تا همه بچها کنارش باشن..... الکی ناز میکنه تا بچها کنارش بمونن

بمن میگه این خونه ای که تو حیاط خودم براتون ساختم... برا بعد عروسی.......  تو تنها اینحا زندکی کن 😐😐😐😐🙂😐🙂🙂🙂بزار شوهرت شهر دور سر کار باشه.... اخه من تنهایی میترسم... اخه نفهم بی همه چیز....!! تو چطور تا مشهد تنهایی میری نمیترسی   ... بعد... از زندگی تو خونت میترسی؟؟

زنیکه حروم زاده نقشش اینه بین منو شوهرم جدایی بندازه.‌

اخ نمیدونم دردمو بکی بگمممممممممم مگه من با درو دیوار ازدواج کردم  ؟ من تنها تو خونه بمونم چی بشه..  چرا نمیزاره برم پیش شوهرم زندگی کنممممممممم دیشب بقدری سر نماز زار زدم چشمام پف کرده بدنم جون نداره😔

میگه بزار شوهرت شهر دور کار کنه .. تو اینجا پیش من بمون  حمالی منو بکن.......

تا شوهرم میره سهر محل کارش دنبال خونه......

شوهرم و منصرف میکنه....

اصلا دارم روانی میشم از دستش...

شوهرم خیلی خوبه ولی این زن هرزه به هر راهی نیزنه بین منو شوهرم فاصله بندازه..... بک ماه تا شهریور نونده.... حرف عروسی رو توی شهریور خاتواده ها زدن...اون لجن اصلا جلو نمیاد... اصلا حرف عروسی نمیزنه... منتظره خیالش راحت بشه من پیشش میمونم یا نه..... خدا لعنتش کنه... من ۳ سال از شوهرم دور بودم دیگه برا بعده عروسی نمیکشم ازش دور باشم... خسته شدم ازین وضع شوهرمم همینطوررررررر

مگه من با مادر شوهرم ازدواج کردم شبا پیش اون بخوابم؟

دارم روانی میشم... اخر یچیزیم میشه خیلی ناراحتی میکنم

نانزدم دستش خالیه پول رهن احاره نداره.. گفتم من طلاهامو میفروشم .. این طلاها برا  همین روزاست.... من زندگی کنار تو رو نیخام اونم قبول کرده ولی مادر شوهرم سد راه شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شوهرت عقل نداره مه با حرف مادرش خونه تو شهر محل کارش اجاره نکنه؟ شوهر خودت خوب نیس

چندجا رفته دنبال خونه ولی همش با مادرش در ارتباطه.. اون جلو چشمای خودم به شوهرم یاد داد زنت پیش من باشه تو برو سرکارت..... دیگه پشت گوشی خدا میدونه چیا یادش میده.. 

نخوندم همشو پلی بزرگ نمای میکنی انگار  مادرشه خب باید میدونستی پدر ندارن و این یعنی بیشتر مسعولیت داره.مادر شوهرهمه دارن و مثهمن تقریبا

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

نخوندم همشو پلی بزرگ نمای میکنی انگار مادرشه خب باید میدونستی پدر ندارن و این یعنی بیشتر مسعولیت دا ...

خدا از دهنت بشنوه ای کاش یک کلمش بزرگنمایی بود... بخدا نفس راحت میکشیدم