2777
2789
عنوان

دیدی دیگه نمیشه

248 بازدید | 29 پست

از بس به هیچی نرسیدم...از بس ضربه خوردم...از بس همه چیزای بد رو تجربه کردم از خیانت فقر درگیری خانوادگی تمسخر گرسنگی بی پولی شرمندگی قیافه زشت بدتیپی. خیانت بین والدین. ازدواج اجباری رشته بد دانشگاهی.نرسیدن به عشقم...دیگه ذوقی ندارم فقط یه مرگ مونده نمیدونم چرا نمیدش ...به نفع خداست که وجود نداشته باشه ...دیگه به هیچ امامی متوسل نمیشم انگار ...دیگه تموم شدم ولی بدونین ظالم تر از خدا نیست

میدونم منم:)

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک همه روبوسیدم گذاشتم کناردیگه تموم خداچی دنیای اخرت چی سرب داغ تودهن ادمای مظلومشن توظالم اگ اون دنیای هم ک وجودنداره اگرهم داشت ب دردمنی ک عمرم رفت جونیم رفت سنم رفت دلموشکستن کوچیکم کردن خارم کردن بدردنمیخوره اون دنیاش خداهم پیرشده معلوم نیس چه نقطه ضعفی ازش دارن ادمای ظالم ک هرچی ک میخان میرسن

جالبه هرکاری میکنیم خدا یادمون نیست یهو آخر خط که رسیدیم مقصر میشه همون خدایی که اصلا یادشم نبودیم!

ولی اون میدونه ما چقد نادونیم واسه همین زود میبخشه 

پررو بازی درنیار برو سمتش میبینی که چقد بزرگواره

سلام خدا جونم  

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
جالبه هرکاری میکنیم خدا یادمون نیست یهو آخر خط که رسیدیم مقصر میشه همون خدایی که اصلا یادشم نبودیم!و ...

این حرفابه دردفیلم هامیخوره توفیلم میبینی اه طرف گرفت اونیک ظالم باخاک یکسان شده ولی توواقعیت خدایقه مظلوم هارومیگیره

این حرفابه دردفیلم هامیخوره توفیلم میبینی اه طرف گرفت اونیک ظالم باخاک یکسان شده ولی توواقعیت خدایقه ...

ببین منو 

منم مثل تو یه آدمیم که تو واقعیت دارم زندگی میکنم با مشکلات روزمره دست و پنجه نرم میکنم گاهی کم میارم گاهی درشت میگم ولی تهش میبینم بازم خداست که واقعیه همیشگیه

من فیلم نیستم

ببین منو منم مثل تو یه آدمیم که تو واقعیت دارم زندگی میکنم با مشکلات روزمره دست و پنجه نرم میکنم گاه ...

خدای ک بدترین ضربه روبم زدخدای من نیس اجی من خیلی گریه کردم ب دست وپاش افتادم قران روواسطه کردم شب روزم یکی بودم کاری ک اون فقط میتونس انجام بده خداولی پشتش درومدپشت کسی ک ......فقط بگم نامردترازخداندیدم  خدااگ خیلی مردبابت کاری ک کرده خودشوحلال نمیکنه

ره آوا، خط تلفن "مداخله در بحران روانپزشکی" است که از یکم آذر ماه در بیمارستان روان‌پزشکی روزبه آغاز به کار کرده است. 

در ره آوا پزشکان آموزش دیده بیمارستان روزبه (دستیاران روانپزشکی) از ساعت ۱۴ تا ۲۴ (۲ بعداز ظهر تا ۱۲ شب) پاسخگوی افرادی خواهند بود که در شرایط بحران و نیازمند مداخله فوری روانپزشکی هستند.  

هدف از راه‌اندازی این خدمت که برای اولین بار است در دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه می‌شود، پاسخگویی به بخشی از نیازهای بیماران، خانواده‌ها، و افراد در شرایط اورژانسی بوده و امید است گامی در جهت ارتقای سلامت روان جامعه باشد. در ماه اول شروع به کار این خط تماس هایی با محتوای افکار خودکشی، افسردگی، مشاجره های خانوادگی و ... ثبت شده که مراجعین به متخصصان مربوطه ارجاع داده شده اند.

اگر یک روز ناراحتی شدیدی داشتید و حالتان نبود می توانید به این شماره  54467000 تماس بگیرید و به صورت ناشناس با یک روان شناس حرف بزنید، تماستان کاملا محرمانه میماند و هیچ مشخصاتی هم از شما گرفته نخواهد شد.

خدای ک بدترین ضربه روبم زدخدای من نیس اجی من خیلی گریه کردم ب دست وپاش افتادم قران روواسطه کردم شب ر ...

عزیزتر امام حسینش که نیستیم دیدی که چه سختیهایی کشیدن حضرت ولی از دل اون سختیها اون چطور بیرون اومده ما چطور رفتارمیکنیم این دنیا محل خوشبختی نیست یه مکان برای دست و پنجه نرم کردن باسختیهاست  نتیجه یه جای دیگه مشخص میشه ظاهر دنیا گولمون نزنه 

عزیزتر امام حسینش که نیستیم دیدی که چه سختیهایی کشیدن حضرت ولی از دل اون سختیها اون چطور بیرون اومده ...

من غلط کنم بگم عزیزترازحسینشم من خاک پاشم ولی کلایه ای هم ندارم دیگ من باختم اجی بدباختم یطوری زمین خوردم ک دیگ هیچ کس نمیتونه بلندم کنه بقیه منتظرن اعلام شکست کنم تاچشن بگیرن به خدازندگیموبه یه تارمورسوندخدادل منوخون کرد😭😭