2777
2789
عنوان

دیدی دیگه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست
من غلط کنم بگم عزیزترازحسینشم من خاک پاشم ولی کلایه ای هم ندارم دیگ من باختم اجی بدباختم یطوری زمین ...

شیطانو از خودت دور کن جامون بغل خدا امنتره بیخود به درو دیوار میزنیم دعامیکنم مشکلاتت حل بشه و ذهنت آروم بگیره

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
شیطانو از خودت دور کن جامون بغل خدا امنتره بیخود به درو دیوار میزنیم دعامیکنم مشکلاتت حل بشه و ذهنت ...

خدارسوندم ب لب پرتگاه معلوم نیس کی بیوفتم ولی میوفتم فعلاموندم خیالم ازبچم راحت بشه بعدبیوفتم چقدبداجی اخرداستانوبدونی نه پایان تلخی بودگاهی وقتاواسه پایان تلخ زندگیم بیصداگریه میکنم میگم کاش نفهم بوداخرداستان مونمیدونستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برات💔

کدام پادشاهی رو‌میشناسی اینقدر بهش اعتراض کنی و گلایه و بگی ظالم ،(با اینکه بدونی جونت دست اونه نه نیاز به دار داره نه تنفنگ نه چاقو همین الان اراده کنه جونت رو میگیره)،اما باز گردنت رو نمیزنه و صبوری میکنه؟

کدام فرمانروایی رو میشناسه که با صبوری بهت گوش بده و زخم‌زبان ها و‌گلایه هاتو با شلاق و زندان جواب نده؟

وقتی حرف می‌زنی مراقب باش بلد باش نقطه مقابل تو فرمانروای کل جهانه ، 

پیش یک رییس یا شاه بری درخواستی داشته باشی چه جور درخواستت رو میگی اینجوری میگی؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خدارسوندم ب لب پرتگاه معلوم نیس کی بیوفتم ولی میوفتم فعلاموندم خیالم ازبچم راحت بشه بعدبیوفتم چقدبدا ...

واقعا خدا رسوندتت؟؟؟

واقعا؟؟؟

گیرم خدا رسوندتت پس لب پرتگاه یه کار مهم باهات داره حواست باش!

دیدی که حضرت ابراهیمو تا بریدن سر پسرش پیش برد چاقو گذاشت زیر گلوی اسماعیلش ولی نتیجه چی شد عید قربان!!!

عاقل باش فقط آدمای ضعیف میتونن به جای تلاش کردن تقصیرا رو بندازن گردن یکی دیگه و خودشونو بکشن کنار 

خودتم آدم ضعیفو دوست نداری پس قوی شو 

چشم و گوشتو باز کن ببین لب پرتگاهی که میگی خدا چه کارمهمی باتو داره

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
واقعا خدا رسوندتت؟؟؟واقعا؟؟؟گیرم خدا رسوندتت پس لب پرتگاه یه کار مهم باهات داره حواست باش!دیدی که حض ...

این کارروفقط بایدخداانجام میدادفقط خداخداپشت اون درومدخدازندگی من سیاه کردخدابردش کربلاحاجت رواش کردخدامنوانگشت ب دهن گذاشت ته داستان منوخداجای تموم شدک التماس کردم جیغ میزدم میگفت این کارروبازندگیم نکن من طعمه زندگی رونچشیدم خدای ک عدالت روبرایکی دیگ اجراکردبه ناحق خدای من نیس اجی خدای ک ازش دم میزنی من شکست میخام بدونم روش میشه نگاه توصورتم کنه فقط بپرسم چرابامن اینکارکردی 😭

خدای ک بدترین ضربه روبم زدخدای من نیس اجی من خیلی گریه کردم ب دست وپاش افتادم قران روواسطه کردم شب ر ...

خدا بهت ضربه زد؟!

توبه کن تا مشکلت حل شه 

سبحان الله و خدا توی قرآنی تو واسطه اش قرار دادی کفته من به بنده هام ظلم نمیکنم اونا خودشون در حق خودشون ظلم میکنن 

بلد نیستی با خدا حرف بزنی 

خدا پادشاه و فرمانروای کل جهان هست ولی به تو مهلت داده برگردی سمتش 

یکبار دلت رو صاف کن باهاش 

از نه دل قشنگ با خدا حرف برن 

خدا هرکسی نیس که تو مثل هرکس باهاش حرف بزن از قهر خدا بازی که میشه بدتر از اینا رو سرت بیاره اما بر تو قهر نمیگیره 

یکم صحیفه سجاده و مناجات نامه و دعای جوشن کبیر و دعای توسل قرآن با معنا بخون ببین چه جور باید با خدا حرف زد 

خودتون چند تا جمله و آیه عربی طوطی وار گفتن نشد حرف زدن با خدا وقتی نفهمه چی داری میگی 

زمانی معجزه رخ میده که کفگیرت نه دیگ بخوره و یکی خدا از ته دل جز تو کسی نداره حالش با وجود تو با غیر تو روی بیاورم 

خودت گفتی بعد هر سختی آسانی هست قربونت برم منو ببخش ندانسته از سختی مشکلات از شکستی دلم با تو بد حرف زدم من جز تو کسی رو ندارم تنها نزار آسونی رو نشونم بده ای خدایی که خلاف وعده نمیکنی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

این کارروفقط بایدخداانجام میدادفقط خداخداپشت اون درومدخدازندگی من سیاه کردخدابردش کربلاحاجت رواش کرد ...

پرسیدی ازش؟

من هر وقت سوالی از خدا داشته باشم ،صادقانه میشینم مودبانه ساعت ها باهاش درد و دل می‌کنم ،بعدش سوالمو میپرسم و قرآن رو باز می‌کنم ،صفحه سمت راستی جوابت رو قشنگ میده واضح

این کارروفقط بایدخداانجام میدادفقط خداخداپشت اون درومدخدازندگی من سیاه کردخدابردش کربلاحاجت رواش کرد ...

من یکبار پرسیدم از خدا ،گفت وای بر بندگانم تا در مهمان یاد من نیستن همین که در سختی میافتن یاد من میافتن 

یا یکبار پرسیدم گفت اندکی مهلت بده و صبر پیش کن بزودی خبر های خوشی می‌رسد 

یا یکبار پرسیدم گفت به زنان بگو اگه ترس از مردان دارن ،صبر کنن و بر من توکل کننده نماز و زکات بپردازند و قرآن بخوانند 

یکبار پرسیدم گفت به مومنان بگو اگه از ظلم تنگ آمده ترک دیار کنند ،(هم جین معناهایی که مضمونش این بود که اگه بری هم پشتتیم اگه موتدی و صبری کردی هم پشتتیم ،اما ما صابران رو بیشتر دوست داریم)

خدا بهت ضربه زد؟!توبه کن تا مشکلت حل شه سبحان الله و خدا توی قرآنی تو واسطه اش قرار دادی کفته من به ...

چقدقشنگ حرف میزنی اره خدااین ضربه روبهم زدولی بخاطربچم موندم خدامیتونس باکسی ک منوشکست همون طوربشکنش ولی قویترش کردکه من شاخ دروردم اجی توبرام قران بازمیکنی توی ک باخدادوستی

کدام پادشاهی رو‌میشناسی اینقدر بهش اعتراض کنی و گلایه و بگی ظالم ،(با اینکه بدونی جونت دست اونه نه ن ...

بخاطر فقیری با دوستام نمی رفتم بیرون که مبادا دلم چیزی بخواد و پول نداشته باشم با خودم میگفتم اینقدررر ادمای فقیر تر از من هستتت که نگو ولی وقتی برادرم اومد دیدم انگار که پول دارن فقط برا من پول نبود ...میگفتم مامانمم پا به پای من گرسنگی و فقیری و نداری چشیده باهاش بد رفتازی نکنم همون مامان جلو چشم خودم به بابام خیانت کرد و دم نزدم گفتم خواهر کوچیک دارم بابام بفهمه مامانم رو طلاق میده زندگیشون خراب میشه...گفتم بابام تو گرما کار میکنه ازش توقع یه وارت بانکی نداشتم تا ۱۸ سالگی که برا دانشگاه لازم شد و برام درست کرد ولی همون بابام دو هفته بهم پول نداد تا با پیرمردی که ۱۷ سال ازم بزرگتره و کثیف و دختر باز ازدواج کنم و ازدواج هم کردم...تمام این سالها گفتم ادما هر نسبتی هم داشته باشن بهت ضربه میزنن من خدا رو دارم من دختر فاطمه زهرام اصلا مادرم فاطمه زهراس چادرش رو سرمه گفتم غیرت حضرت عباس نمی ذاره دیگه اینقدر همه چیز بد پیش بره...ولی نشد که نشد همه چی بدتر شد ...بزار خدا قهر کنه میخوام ببینم دوستیش این بود قهرش چیه

من یکبار پرسیدم از خدا ،گفت وای بر بندگانم تا در مهمان یاد من نیستن همین که در سختی میافتن یاد من می ...

😔😔😔دل حضرت زینب شده دل من اسیررفتنم شده مث اسیری رفتن حضرت زینب ازچی بگم ک روزگارروی خوش نشون نداد😔😔

چقدقشنگ حرف میزنی اره خدااین ضربه روبهم زدولی بخاطربچم موندم خدامیتونس باکسی ک منوشکست همون طوربشکنش ...

مشکلت رو نمی‌دونم ،منم سختی های زیادی کشیدم ،هر بار از خدا دلخور شدم گفتم خدا دلخورم دل شکسته ام نمیتونم ازت قهر کنم اخه جز تو کسی رو ندارم ،منو ببخش که ازا دلخورم منو ببخش که اعتراض می‌کنم ،نزار اون پیروز شه نزار خدا من له شم من که جز تو کسی ندارم اگه کمک نکنی خیلی دلم میشکنه با این حال نمیتونم ازت دل بکنم نگه میشه پادشاه باشه به رعیت روی آورد 

دقیقا بعد این جمله معجزه برام رخ میداد 

صادقانه با خدا حرف بزن دوستت داره می‌خواد تو رو قوی کنه و به سمت خودش بیاره می‌خواد تو یا. بگیری چه جور باید بهش توکل کنی توکلی که از تا دل باشه و دلت قرص 

جایی که جز اون کسی نباید دردت رو بدونه 

عزیزم آیه المرسی چله اش رو بردار 

خدا هیچ وقت دیر نمیکنه

مشکلت رو نمی‌دونم ،منم سختی های زیادی کشیدم ،هر بار از خدا دلخور شدم گفتم خدا دلخورم دل شکسته ام نمی ...

میشه الان نیت کنم برام قران بازکنی اجرت باامام حسین شایدتوگفتی خداچیکارم داره خواهش میکنم 😔🫂

میشه الان نیت کنم برام قران بازکنی اجرت باامام حسین شایدتوگفتی خداچیکارم داره خواهش میکنم 😔🫂

صب کن وضو بگیرم