2777
2789

چن موردشو من میگم_ دختره یدونه دوس پسر اصلی داشت ده تا فرعی هزارتا گه میخورد پسره خیلی خوب بود یبار چشمشو عمل کرده بود دختره گف الا بلا حوصلم سررفته باید بیای ببری مسافرت بگردونی پسره با چشم زخمی اومد چن روز دختره رو برد مسافرت الانم ازدواج کردن حال و روزشونم خوبه

_یه دختری کنارخیابون وایمیستاد سوار ماشینا میشدیروز سوار یه شاسی بلند شد بعد یه هفته هوایی رفتن مشهد دوتایی یه هفته بعد اونم عقد کردن

خداروشکر که حداقل دو تا دختر خوشبخت شدن:)

برای منم دعا کنید

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج عجیب غریب نداشتیم تو اطرافمون

همه با دوست پسر دوست دختر خودشون ازدواج کردن و خداروشکر تقریبا 98 درصد زوج های اطرافمون هم خوشبختن

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

یه فامیل داشتیم پسر خوبی بود رفت خواستگاری یه دختره 

دختره دید این تک پسره و... گفت با با من ازدواج می‌کنی یا خودمو میکشم 

الان یه بچه هم دارن

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

خب؟ 

اینا که گفتی کجاش عجیبه؟ مگه ازدواج عجیبه؟ 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

ندیدم

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

دختر خواهر شوهرم خونه پسرا می‌رفت الان یه پسر مذهبی پولدار گرفت اتفاقا روشن فکرم شد پسره  الان با پول پسره در رفاه کامل به خوبی خوشی زندگی میکنه در آزادی مطلق

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

دومی خیلی جالب بود 😂 یه وقتایی  ب خودم میگم دیگه بسه دختر پاکدامن بودن 

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

یه دختری با یه قیافه معمولی و تحصیلات دیپلم و خانواده متوسط رو به پایین تو این برنامه های دوست یابی با یه پزشک فوق تخصص برد برتر حراجی کشور آشنا شد که ظاهرش و وضع مالیش عالییی بود .‌

در عجیب ترین حالت بعد ۵ ماه اوند خواستگاریش و ازدواج کردن .

دختره هر جقدر ناز می کنه اون آقا نازش رو خریداره

پسرخالم از اول نامزدی تا پاتختی خودش خرج کرد

بابای عروس هزار تومان هم خرج نکرد هیچ 

جهاز که نداد روز عروسی هم کادوهایی که فامیل خودش آوردن رو برداشت واسه خودش حتی به دخترش نداد

دختره بعد نامزدی سه جای صورتشو عمل کرد 

پسرخاله هم شغلش راننده تاکسیه پولدار هم نیست اما همه چی رو گردن گرفت

خب؟ اینا که گفتی کجاش عجیبه؟ مگه ازدواج عجیبه؟

والا خیلی عجیبه بخصوص دومی ما بودیم کیگفتن این اون کارس استفاده کنم بندازم بره میخوامش چیکار 😐واقعا واسه شما عادیه؟!