2777
2789

میخوام لمینت ناخن کنم اولین بارمه 

و اینکه دستمم نمیشه گوشی گرفت اونطوری 

ارایشگرا زیاد حرف میزنن؟ 

حوصله سوالای رو مخ ندارم

خوشت نمیاد حرف نزن

ولی حرف زدن و معاشرت مگه بده گلی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانه ک ناخن بکشه توصورتت

راهکار یادش دادی 😂😂😂نه تروخدا با صورتم کار نداشته باشید من تازه درحال خوب شدنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

راهکار یادش دادی 😂😂😂نه تروخدا با صورتم کار نداشته باشید من تازه درحال خوب شدنم

باشه گلم خاستم شوخی کنم ولی ناخن کشیدن خیلی بده اخه هفته پیش خواهرمن بازن دایی ام دعواشون شده بود صورتای همو کلا ناخن کشیده بودن حالاکشیدن موهاشون جدا ک موواسه همونزاشتن واا نمیدونم شما هم ازاین دعواها دیدید

باشه گلم خاستم شوخی کنم ولی ناخن کشیدن خیلی بده اخه هفته پیش خواهرمن بازن دایی ام دعواشون شده بود صو ...

واااای سر چی دعوا کردن😐😂

منم زیاد دیدم اما تو خانواده خودم نه

تو خانواده شوهر تا دلت بخواد همیشه جنگه

واااای سر چی دعوا کردن😐😂منم زیاد دیدم اما تو خانواده خودم نهتو خانواده شوهر تا دلت بخواد همیشه جنگ ...

سربچه هاشون بوده  خوب شد جداشون کرده بودن  مال شماهم هموزده بودن یا لفظی بوده

سربچه هاشون بوده خوب شد جداشون کرده بودن مال شماهم هموزده بودن یا لفظی بوده

ببین تو خانواده شوهر من خیلی دعوا میشه 

چون جمعیت زیای دارن

خودشون یه روستان حساب کن دیگه 

بعد همیشه کتک کاری جنگ و توهین دو دقیقه بعد اشتی میکنن باز همین کارو میکنن

ببین تو خانواده شوهر من خیلی دعوا میشه چون جمعیت زیای دارنخودشون یه روستان حساب کن دیگه بعد همیشه کت ...

خب دعوای فامیلی همینه دیگه  ولی خواهر من بازن دایی ام فک کنم حالا حالاها باهم اشتی کنن اونا دلشون ازهم پره 

خب دعوای فامیلی همینه دیگه ولی خواهر من بازن دایی ام فک کنم حالا حالاها باهم اشتی کنن اونا دلشون از ...

بچه هاشون کوچیکن؟

بچه هاشون کوچیکن؟

اره تقریبا هفت وهشت ساله هستن شاید باورت نشه زن دایی من زن دوم هستش سنش بالای پنجاه هستش خواهر من سنش 42ا جفتشون هم چاق هستن فقط تونستن موهای هموبکشن صورت همو ناخن کاری کنن 

اره تقریبا هفت وهشت ساله هستن شاید باورت نشه زن دایی من زن دوم هستش سنش بالای پنجاه هستش خواهر من سن ...

خب اینا اشتباه کردن تو رابطه بچه ها دخالت کردن

سمت خانواده مادری من بچه ها بزنن همو لهم بکنن بزرگترا دخالت نمیکنن

چون بچه خودش باید از خودش دفاع کنه دیگه دعوای بچه ها ربطی به بزرگا نداره

خب اینا اشتباه کردن تو رابطه بچه ها دخالت کردنسمت خانواده مادری من بچه ها بزنن همو لهم بکنن بزرگترا ...

اره عزیزم بچه ها ک گناهی ندارن بچه هستن دعوا میکنن اشتی میکنن ولی اینا ازقبل هم باهم مشکل داشتن کلا باهم بساز نیستن دلشون ازجای دیگه پربود دیکه اینحوری همو خالی کردن