2777
2789
عنوان

ترس از نگهداری نوزاد و افسردگی

189 بازدید | 31 پست

پسرم ۴۶ روزشه و من بشدد کم اوردم اصلا حوصله ندارم و فقط کارم شده گریه فک میکنم قراره همیشه همینقدر اذیت کنه و خوابیدن و بیرون رفتن و تفریح شده ی ارزو برام 

هیچ کمکی ندارم مگر اینکه خودم زنگ بزنم یا برم ولی چن روز اخه نمیدونم چیکار باید بکنم تا عادت کنم و تو خونه خودم بمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دیدتو عوض کنی

داشتن یه نوزاد تو خونه خیلی زیباست

شیر دادن بهش لذت بخش

گرفتنش تو آغوش خیلی خوبه

اصلا عطر و بوی نوزاد مثل بهشت می مونه.

خوبی هاشو ببین.

حالا هی بری بیرون که چی؟ بیرون چه خبره؟

براش شعر بخون لالایی بخون.

من که دلم تنگ شده برای دوران نوزادی بچه هام. عاشق نوزادها هستم. 

باید تحمل کنی ..‌ تو هم مثل بقیه مادرا ... همه همین روزا رو گذروندن ... از وقتی ک مادر میشی دیگه راحتی تمومه تا ابد درگیری فرقی نداره نوزاد باشه یا جوون ۲۰ ساله بشه ... مادر شدن همینه دیگه ...‌ بعدشم تا ۶ ۷ ماه افسردگی بعد زایمان اذیتت میکنه بعدش کم کم درست میشه ... من پارسال تمام فکرم خودکشی بود خیلی حال روحیم بد بود ..‌ بچم ۶ ۷ ماهش ک شد بهتر شدم و الان که یکسال و دو ماهشه باورم نمیشه چطور اون موقع این افکارو داشتم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

آخییییییی عزیزم

اره آدم فکر میکنه دیگه نمیتونه برای خودش باشه ولی موقتیه مطمئن باش تا ۲سال سخته . بعد اون خیلی خیلی بهتر میشه

کمک بگیر تنهایی سخت تر میکنه اوضاع رو

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اره.اخه هوا خیلی گرمه شوهرم خیلی اصرار کرد ک بریم شمال ولی از ترس مریض شدنش نمیرم

نه بابا برو‌مریض نمیشه .شد هم نهایت یه پدی لاکت  بگیر بهش بده .بچه که همه اش تو خونه باشه بدنش ضعیف میشه سیستم ایمنی داغون .از حالا باید ببری بیرون زیاد تا قوی بشه .نترس همون قطره  پدی لاکت روزی پنج قطره بده هم سرما خوردگی ،هم کولیک درمانه .سیستم ایمنی هم قوی می کنه .بچه من تو اوج کرونا دنیا اومد با اتوبوس رفتم مسافرت همون بهش دادم طوری نشد 

من تا سه ماهگی دخترم افسردگی شدید داشتم و همین حالت رو داشتم همش میترسیدم ولی نگران نباش عادت میکنی ...

امیدوارم زودتر بگذره ب شرطی ک من قبلا اصلا نمیخوابیدم ولی الان چون میدونم نمیتونم بخوابم شده بهونه برام ولی بیشتر خونه بدم میاد

عزیزم اول از همه باید بپذیری مسئولیت بچه این شکلیه و دیگه قرار نیست همه چی مثل قبل بچه باشه ، میگم بپذیر چون اینجوری کمی روانت آروم میگیره و بهتر میتونی مدیریت کنی ، باید یاد بگیری با بچه چه جوری زندگیتونو مدیریت کنی و این ینی رشد 

دوم اینکه چرا میگی برای کمک باید زنگ بزنم یا خودم برم؟ پدر و مادر تو شهر شمان ؟یا خواهر یا برادری داری که کمک حالت باشه؟ یا مادرشوهرت زن خوبیه؟ جواب هر کدوم که بله باشه حتما حتما حتما تا میتونی ازشون کمک بگیر اصلا هم عیب نیست و خیلیم خوبه ، سال اول زندگی با بچه یه خورده شرایط سخت تره چون زندگی مادر از هر لحاظ تغییر می‌کنه و ممکنه افسردگی هم داشته باشه ، به خاطر همین میگم برای نگه داری از بچه ات اصلا خودتو محدود نکن ، اگه آشنا برای کمک نداشتی ، بگرد یه پرستار معتمد پیدا کن که خیییییلی کمک حال هست و منت و رودرواسی هم ندارن چون پولشو میگیره

آخییییییی عزیزماره آدم فکر میکنه دیگه نمیتونه برای خودش باشه ولی موقتیه مطمئن باش تا ۲سال سخته . بعد ...

همه میگن طبیعی و باید قوی باشی اینارو ک میدونم و چون بتونم از پسش بر بیام هیچکس اطرافم نمیاد از همه بدم امده چون من همیشه تو سختیا بودم و الان فقط میگن عادت کن