2777
2789
عنوان

ترس از نگهداری نوزاد و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
عزیزم اول از همه باید بپذیری مسئولیت بچه این شکلیه و دیگه قرار نیست همه چی مثل قبل بچه باشه ، میگم ب ...

مامانم بود ولی مریض شده و سرکار میره اصلا وقت نداره 

خواهرم بچه کوچیک داره و دیگه هیچکس نیس و این تنهایی بیشتر عذابم میده حتی وقتی میدونستم مامانم خونه نمیرفتم ولی از وقتی سرکار میره بدتر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم بود ولی مریض شده و سرکار میره اصلا وقت نداره خواهرم بچه کوچیک داره و دیگه هیچکس نیس و این تنه ...

یه چیزی بگم ؟ مامان منم خیلی سرش شلوغه و من حتی روزایی که خونه هم نباشه میرم خونش چون دلم تو خونه ی خودمون میگیره ، حالتو درک میکنم ، منی که یکسال از تولد دخترم میگذره گاهی اوقات با خودم فکر میکنم چه قدر سال اول تولد دخترم سخت بود ،اصلا انگاری من تو کما بودم ، من اون موقع ها شروع کردم مرتب به رفتن پیش روانشناس و به نظر خیلی اثرات مثبتی برای من داشت ، من قبول کردم که زندگی با بچه مرحله ی جدید زندگی کنه و دیگه هیچ وقت نمیشه به مرحله قبل برگشت البته گاهی دلم تنگ میشه 

اگه بتونی هر روز تو ساعات خنک روز یک ساعت بابچه ات بری پیاده روی هم برای روحیه خودت خوبه و هم برای بچه ات ، در طول روز حتما با آدم به جز شوهرت ارتباط برقرار کن

یه چیزی بگم ؟ مامان منم خیلی سرش شلوغه و من حتی روزایی که خونه هم نباشه میرم خونش چون دلم تو خونه ی ...

توصیه دیگه ای که برات دارم اینه اگه بری روانشناس و تورو ارجاع بده به روانپزشک ، خواهش میکنم از خوردن دارو امتناع نکن ، من خودم اونموقع ها دارو می‌خوردم و بسیار بسیار بسیار به حال روحیم و آرامش زندگیم و توان و انرژیک کمک کرد

یه چیزی بگم ؟ مامان منم خیلی سرش شلوغه و من حتی روزایی که خونه هم نباشه میرم خونش چون دلم تو خونه ی ...

واقعا ادم حس میکنه زندگی نمیکنه و داره روزا بزور میگذره همه ب کارای عادیشون میرسن و ختی ی دستشویی نمیتونی بری ادم 

واقعا ادم حس میکنه زندگی نمیکنه و داره روزا بزور میگذره همه ب کارای عادیشون میرسن و ختی ی دستشویی نم ...

ببین کاملا درکت میکنم ، اگه حتی یه قدم برای پذیرش شرایط جدیدت برداری و سعی کنی مدل جدیدی از زندگی کردنو یاد بگیری حالت خیلی بهتر میشه 

داروها برای نوزاد ضرر نداره؟راضیم هرکاری بکنم ولی از این حال در بیام

من اس سیتالوپرام می‌خوردم ، ونلافاکسین هم امتحان کردم که به من نساخت و به اس سیتالوپرام تغییر دادم ، روزی یکی ، برای بچه ضرر نداره اکثرا ولی حتما به دکترت بگی خودش در نظر میگیره و داروی مناسب میده

دلم بشدت مسافرت مبخواد حتی تمام وسایلم حاضر بود ولی نرفتم و خیلی اشتباه کردم تهش قرار بود اینم گریه کنه همبنجوری ک تو خونه گریه میکنه ولی بعد دوماهگی میرم ک بزرگتر بشه شوهرم بتونن ارومش کنه 

شما چجوری کنار امدی با مشاوره رفتن خوب شد همه چی ینی

مشاوره رفتن معجزه نمیکنه ولی اولا چیزایی از حقیقت بهت میگه که تو حتی فکرشم نمی‌کردی و اصلا نمیدونستی ، منظورم اینه که یه راهیی رو برای بهبودت بهت نشون میده که خودت باید تلاش کنی، اساس کار روانشناسا دادن به سری تمریناس که انجام دادنشون خیلی کمک کننده اس ، و اینکه همین که یه نفر بدون قضاوت و با رازداری به حرفایی دلت گوش میده خودش خیییییلی حال آدمو خوب می‌کنه 

بعدشم من علاوه بر روانشناس ویس گوش میدم ، کتاب میخونم ، دنبال مطالبی که بهشون نیاز دارم میرم که البته الان خیلی کمتر شده 

بعدشم همه عین ما هستن و حتی یک درصد فک نکن که فلان مادر خیلی حالش خوبه و زندگیش اکیه

قوی باش عزیزم

بزرگ میشه

شیرین میشه

غش میکنی برای دلبری هاش

صبور باش دختر

ما زنا خیلییییقوی تر ازین حرفاییم

برای همه سخته

همیشگی نیست که

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
قوی باش عزیزمبزرگ میشهشیرین میشهغش میکنی برای دلبری هاشصبور باش دخترما زنا خیلییییقوی تر ازین حرفایی ...

انشالله زودتر بزرگ بشه 

هرچی با خودم تکرار میکنم ک این روزا میگذره ولی دو دیقه بعد یادم میره 

مشاوره رفتن معجزه نمیکنه ولی اولا چیزایی از حقیقت بهت میگه که تو حتی فکرشم نمی‌کردی و اصلا نمیدونستی ...

مررسی بابت حرفات و دلگرمی کاش همه بفهمن برامون سخته و فقط نخوان بگن مجبوری و...