2777
2789
عنوان

ترس از نگهداری نوزاد و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
کولیک و رفلاکس داره ولی تو ماشین نمیخوابه منم از این میترسم ک کل راه جیغ بزنه

بهش همون پدی لایک بده .و شربت کولیک نوزاد هم بگو دکتر بنویسه .نترس بچه ها معمولا داخل ماشین می خوابن مخصوصا نوزاد ها .همه چی از دکتر کودک بپرس دارو داره واسش .نگرانی الکی داری اون در هر حالتی بزرگ میشه فقط شما اگه نگران و مضطرب باشی خودت آزار میدی در نهایت مشکل جسمی و روحی می گیری نمی تونی اونم درست تربیت کنی پس اول به فکر خودت باش از اول بارداری تا دو سالگی تقریبا سلامت روح مادر و بچه به هم گره خورده این کولیک اونم شاید واسه اضطراب شما باشه اصلا نترس اون هیچیش نمیشه بچه اسهال می‌گیره سرما می خوره و....ولی بزرگ میشه 

بهش همون پدی لایک بده .و شربت کولیک نوزاد هم بگو دکتر بنویسه .نترس بچه ها معمولا داخل ماشین می خوابن ...

اره خودمم متوجه میشم روزایی ک ناراحتم و گریه میکنم کل روز درحال بهانه گیری و گریه اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.