خانما شوهرم میخواد حق طلاق رو بده به من چقدر هزینه داره که باید خرج کنه و اینکه بره بگه میخوام حق طلاق رو بدم به خانمم کافیه یا حرف دیگه ایم باید بگه کاری باید کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی وکالت هست اگه تنهایی برید بدون شاهد ممکنه برا مهریه و حق و حقوقتون یکم گیر کنید ولی اونجا اگه شهو ...
نه اخه شاهد نداره شوهرم یه شهر دیگس من یه شهر دیگه یک سری اتفاقات افتاد قهر بودیم این شد شرط من برای برگشت حالا بخواد بره اگه مهریه رو هی کم کنه هزینه حق طلاق هم کم میشه؟
نه من نمیخوام ببخشم شوهرمم کفتم هرچی گفتن بگو توافق کردیم خودمون. نمیدونم چون خودمم باهاش نیستم تنها ...
میگم که اونا کخ میریزن تازه دفتری که من رفتم همشونم خانوم بودنا اولش که به شوهرم میگفتن چرا همچین کاری کنی ۴روز دیگه رفت مهریشو اجرا گذاشت دستت به هیچی بند نیست بعدش باز گیر داده بودن من که ن اصلا نمیشه هم حق طلاق هممهریه باهم باید مهریتو ببخشی من کلا سکوت کرده بودم شوهرم حرف میزد اخرش انقدر عصبی شدم گفتم همون اول میگفتی انجام نمیدیم پولمو بده برم جای دیگه بعد دیگه خفه شدن