2777
2789

خانما شوهرم میخواد حق طلاق رو بده به من چقدر هزینه داره که باید خرج کنه و اینکه بره بگه میخوام حق طلاق رو بدم به خانمم کافیه یا حرف دیگه ایم باید بگه کاری باید کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲سال پیش ۱تومن شد والا اوناییکه اونجان در تلاشن که شوهرت همچین کاری نکنه یا میگن اینجوری نمیشه باید ...

نه من نمیخوام ببخشم شوهرمم کفتم هرچی گفتن بگو توافق کردیم خودمون. نمیدونم چون خودمم باهاش نیستم تنها قراره بره

ی وکالت هست اگه تنهایی برید بدون شاهد ممکنه برا مهریه و حق و حقوقتون یکم گیر کنید ولی اونجا اگه شهو ...

نه اخه شاهد نداره شوهرم یه شهر دیگس من یه شهر دیگه یک سری اتفاقات افتاد قهر بودیم این شد شرط من برای برگشت حالا بخواد بره اگه مهریه رو هی کم کنه هزینه حق طلاق هم کم میشه؟

نه اخه شاهد نداره شوهرم یه شهر دیگس من یه شهر دیگه یک سری اتفاقات افتاد قهر بودیم این شد شرط من برای ...

عصن ربطی نداره اون هزینه انچنانی نداره یه هزینه با تعرفه دولتی برا ثبت 

نه من نمیخوام ببخشم شوهرمم کفتم هرچی گفتن بگو توافق کردیم خودمون. نمیدونم چون خودمم باهاش نیستم تنها ...

میگم که اونا کخ میریزن تازه دفتری که من رفتم همشونم خانوم بودنا اولش که به شوهرم میگفتن چرا همچین کاری کنی ۴روز دیگه رفت مهریشو اجرا گذاشت دستت به هیچی بند نیست بعدش باز گیر داده بودن من که ن اصلا نمیشه هم حق طلاق هم‌مهریه باهم باید مهریتو ببخشی من کلا سکوت کرده بودم شوهرم حرف میزد اخرش انقدر عصبی شدم گفتم همون اول میگفتی انجام نمیدیم پولمو بده برم جای دیگه بعد دیگه خفه شدن