2777
2789
عنوان

کاربری که زن دوم شده

374 بازدید | 29 پست

یه جوری جریان و ماسمالی میکنه و میگه تقصیر زنه ست که شک کرده ولی نمیره ادم با خودش میگه یعنی واقعا این به خزعبلاتی که خودش میگه باور داره؟

فک کن مثلا هشت سال با یکی زندگی کرده با بد و خوب هم ساختن زنه با نداریش ساخته طبق گفته ی اون خانوم این اقا با همه ی اینا بهش وفا نکرده این بنده خدا فک میکنه قراره به این وفا کنه 🫠به قول یکی از دوستام ادم نباید به خودش نگاه کنه یه سری از مردم نطفه شون نامعلومه واقعا 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین زنه چقدر داغون بوده که زن دوم شده همین برای اینکه خفه شه کافیه 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زنه چقدر داغون بوده که زن دوم شده همین برای اینکه خفه شه کافیه

داغون و درستش و نمیدونم اما باور نمیکنم ادم با اعتماد به نفس و با خانواده همچین کاری بکنه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

این خانوم هرازگاهی تاپیک های عجیب میزنه نمیدونم فیکه یا واقعیه

من بار اول بود میدیدم 

زن دوم شدن که نفرت انگیز هست ولی من همیشه به حرفای یه کاربری فکر می کنم که دوست   دختر یک مرد متاهل بود واقعا حرفای حال به هم زنی می زد که همیشه بهش فکر می کنم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که کاربر فزوعی دستش رو شده بهت اطمینان میدم این کاربرم فیکه با توجه به تعداد پست های کمش و اینک ...

بخدا ادم نمیدونه چی بگه،دو روز پیش یکی از دوستام و دیدم گویا با مرد متاهل در ارتباطه با هم بحثمون شد ،چند وقت پیش متوجه شدم یکی از اقوام همسرم زن دوم دوست همسر مرحومش شده 😐اصلا دنیای عجیبیه 

الان که کاربر فزوعی دستش رو شده بهت اطمینان میدم این کاربرم فیکه با توجه به تعداد پست های کمش و اینک ...

اوه اوه

اونی که خونه شون رو داده بودن رهن و آوار شده بودن رو سر زن اول و هر چی از دهنش دراومد بار اون خانم کرد و افتخار می کرد که بچه های اون زن مُردند ولی این زنده است

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اره واقعا

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

همین الان داشتم تو تاپیکش فحش میدادم 😂😂😂 زنیکه چقدر پر رو و وقیحه

😅😅من اول انقدر ذوق کردم عنوان و متن تاپیک و خوندم بعد دیدم مردم دارن فحش میدن رفتم بقیه تاپیکاش دیدم زن دوم شده