2777
2789
عنوان

کاربری که زن دوم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 29 پست
اینا خیلی عجیب نیست البته شما درست میگی . یکی هم دیدم زنه پسرش ۱۶ سالش بود فکر کنپ مطلقه یا بیوه بود ...

اون اقای متاهل نوش جونش هر چی سرش اومده البته ادمیزاد خودش عقل و منطق داره دیگه 

همسر من همیشه میگه تو موقعیتی داریم زندگی میکنیم که تقریبا همه چیزز و دیدیم و ادما ته همه چیز و میدونن وقتی خودشون و توی یک مسیری قرار میدن با علم به اینکه تهش چیه این کارا یعنی انتخاب خودشونه و نوش جونشون 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیو میگی مامان پرهام بگو بشناسیم

مامان پرهام و نمیشناسم اصلا 

https://www.ninisite.com/user/29970d79-b259-4c60-b125-f0f46d237d4b/zanjun2

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اگه دست و بالم باز بود الان تمام فحش های عالم رو تو تاپیکاش بهش میدادم 😂😂

فک نکنم این کارا جواب بده ایشون خودش میدونه چیه و داره چیکار میکنه منتهی اهمیتی براش نداره

واقعا همسرتون درست میگه بعضی وقتا از خودم میپرسم یعنی بعضی مردا عقل ندارن وقتی یه زنی که همسن بچشونه ...

میدونین عموما ادمای کم عقلی که فک میکنن خطر و مرگ و مریضی و بلا برای همسایه ست و برای اینا پیش نمیاد و اینا استثنا خلقت هستن و قراره تا ابد مورد حفاظت بمونن از این کارا میکنن 

اها این حرف مفت میزنه حرص کاربرا رو دربیاره فک کنم یکی دیگم داره کاربری

نمیدونم ،بحث زن دوم شدنش میشه دیگه جواب کسی و نمیده احساس کردم شاید واقعیه 

تاپیک چی بود؟

یه خانومی نوشته بودن که شب مهمون دارن خانوادشون دارن میان و همسرشون با اینکه شب امکان حضور تو مهمانی و نداره بازم تمایل به پختن غذا داره که دلبری کنه بعد دیدم مردم دارن فحش میدن تعجب کردم رفتم بقیه تاپیکاشون و دیدم متوجه شدم همسر دوم اقا هستن 

عجب آدمایی پیدا میشن. پوکید تاپیکش؟

نمیدونم نه فک نکنم توی چندتا پست قبلتر من هست تو همین تاپیک بگردین پیدا میکنید