2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ظاهر بین بودن و هستن اصن ظاهر مهمه چرا ؟ چون تعداد زیادی از مردم بیشعورن 

من خودم به شخصه ظاهر کسی رو قضاوت نمیکنم 

ولی مهمه شما با یه مدرک و شرایط یکسان با یک نفر دیگه واسه استخدام درخواست بدی کسیو قبول میکنن که ظاهرش بهتره و خوشگل تره دیدم که میگم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

اسنپ بگیر برس به خودت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ظاهر بین بودن و هستن اصن ظاهر مهمه چرا ؟ چون تعداد زیادی از مردم بیشعورن من خودم به شخصه ظاهر کسی رو ...

من اصلاااا از کارایی که الان زنا میکنن سردر نمیارم فقط میبینم چه خوشکلن کاش منم سر رشته داشتم 😭

مردم رو ول کن 

شوهرت همین طوری دوستت دارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چقد مردم نادان شدن 

خود شوهره مشکل نداره زنشو دوست داره مردم اومدن دخالت میکنن خانم شما همونجوری بمون که شوهرت روز اول پسندیدت ما مردا از تعغیرات ناگهانی زنا خوشمون نمیاد اونام از حسودی میگن شما به خودت نمیرسی

نه مهم نیست ولی دوست دارم به خودم برسم هبچی حالیم نیست

مردا از زن هایی که مرتب و تمیز و خوش بو هستن خوششون میاد

نه از کسایی که خودشونو شبیه ویترین مغازه میکنن

بعدشم از زنهایی که خاله زنک هستن و به حرفای دیگران اهمیت میدن و سرشون تو زندگی بقیه هست بدشون میاد