2777
2789

به نیابت از پدر مرحومم میره که آرزوش زیارت بود ولی نشد. باحدود پنج ملیون شایدم کمتر میتونه بره و برگرده؟ به عشق زیارت کربلا از خوشحالی نمیدونه چه کنه. روز سیزدهم به امید خدا باید بره چون مرخصي‌ اون روز هست. به نظرتون جایی هست که بهش کمک کنن. یا حداقل تا مرز ببرنش کرایه نده؟ آخ بمیرم برا دل پاکت داداشی ایکاش میتونستم کمکت کنم 

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ترمینال بره مرز 

اینروزا هم موکب میزنن خزینش زیاد نمیشه

اگه سوغات نیاره میشه به نظرم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خیلی از حسنیه ها و مواکب اولین باری ها رو با خودشون میبرن به اونا سر بزنه کمکش میکنن

جدی؟ الهی خیر ببینید که بهم گفتید. فردا میرم براش میپرسم. الهی امام حسین کمکتون کنه

موقع اربعین موکب برای اسکان و غذا فراهمه،کرایه رفت و برگشت میمونه که فکر نکنم خیلی بشه،کمی صرفه جویی ...

آره پول غذا و اینا که نمیده. به امید خدا امام حسین خودش برکت میده

میتونه

خورد و خوراک که نمیخواد اونجا همه چی هست

جا هم تو موکب ها می‌خوابه

فقط رفت و برگشت میخواد که ۵۰ ۶۰ دینار کافیه و به پول ما تقریبا میشه ۴ میلیون 

فقط کرایه داخل ایران میمونه که تا مرز بره و بیاد 

انشاالله خدا به نیت پاکش نگاه کنه ودلشو خوش کنه برای اربعین جا هست غذا هست فقط پول رفت وامد باید بده

آره خداروشکر پول غذا نمیده. به نظرتون شبه جا میدن بهشون که بخوابن تو موکب؟