2777
2789
عنوان

برادر سربازم با حقوق یک برجش میخواد بره کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 63 پست
میتونهخورد و خوراک که نمیخواد اونجا همه چی هستجا هم تو موکب ها می‌خوابهفقط رفت و برگشت میخواد که ۵۰ ...

جدی؟ ممنون که اینقدر قشنگ خواهرانه برام توضیح دادید. چون من تا حالا نرفتم بلد نیستم. ممنونم بهش میگم

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ترمینال بره مرز اینروزا هم موکب میزنن خزینش زیاد نمیشهاگه سوغات نیاره میشه به نظرم

نه سوغاتی نمیخواد اصلا بیاره. والا کرایهاتوبوس خیلی زیاد شده نوشته بود از شیراز تا اهواز نهصد تومن

جدی؟ ممنون که اینقدر قشنگ خواهرانه برام توضیح دادید. چون من تا حالا نرفتم بلد نیستم. ممنونم بهش میگم

خواهش میکنم

ارز اربعین و دینار عراق رو با قیمت پایین تر هم میتونید بگیرید

سامانه سماح باید ثبت نام کنید ، یا برید بانک ها بهتون کامل توضیح میدن

بله حتی من دیدم امسال مسیر رفت را پوش زدن گرما کمتر باشه.گاهی جاها هم اب میپاشن بهشون

ای خداروشکر. قربون آقا امام حسین

خواهش میکنمارز اربعین و دینار عراق رو با قیمت پایین تر هم میتونید بگیریدسامانه سماح باید ثبت نام کنی ...

الهی خیرو خوشی از زندگیتون ببینید. میگم فردا بره تو سامانه. شرمنده چقد ارز باید بگیره؟ 

خب برا سربازا ۵ تومنم بخاطر جن گ پول ریختن علاوه بر حقوق

نه نریختن. کی گفته؟ برادرم سرباز نیرو انتظامی هس. کجا باید بپرسیم؟ 

انشاالله قسمتش بشه وسفرش بی خطر باشه😘

ممنون از دعای قشنگتون. الهی امام حسین و حضرت عباس مراقب زندگیتون و عزیزاتون باشن